Η Σύρος "εντός και εκτός συνόρων"Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, στο πλαίσιο της επικοινωνιακής πολιτικής του πολιτιστικού προγράμματος «ΣΥΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2018» και κατ’ επέκταση του νησιού μας, έχει ήδη προβάλλει τη Σύρο εντός και εκτός συνόρων.

Συγκεκριμένα, μέσω των χορηγών επικοινωνίας, το πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου έχει παρουσιαστεί στους ομογενείς της Νέας Υόρκης μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Cosmosfm, στους ομογενείς της Αυστραλίας μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού SBS, αλλά και στην Ελλάδα μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης Focusfm και της ηλεκτρονικής και έντυπης εφημερίδας «Καθημερινή» με συνεχείς καταχωρίσεις.

Επίσης, η Σύρος και το «ΣΥΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2018» παρουσιάστηκε στην εκπομπή «ΕΠΙκοινωνία» της EΡΤ3 και στην εκπομπή «Απευθείας» της ΕΡΤ1, ενώ έχει προγραμματιστεί σχετική συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά και τις επόμενες μέρες στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1.

Η εκπομπή «Απευθείας» της ΕΡΤ1 με τους Νίκο Μετζάνη και Κώστα Λασκαράτο, που φιλοξένησε την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης κα Θωμαή Μενδρινού προβλήθηκε στις 4 Ιουλίου και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο.
Γραφείο Επικοινωνίας Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons