Δύο Ονόματα… Μια Ιστορία

Με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επισκοπείου Σύρου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ν.Αιγαίου - Cyclades Culture και τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων, με θέμα 

«Δύο Ονόματα… Μια Ιστορία» 

Μια τιμητική ιστορική αναδρομή στους ευεργέτες της Σύρου, αδελφούς Βαρδάκα και Ρεθύμνη, με ομιλητή τον δημοσιογράφο - ιστοριογράφο κ. Παναγιώτη Κουλουμπή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 1η Αυγούστου 2018 και ώρα 21.00, στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής των Αδελφών του Ελέους στην Ερμούπολη.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα προβάλλεται σπάνιο αρχειακό φωτογραφικό υλικό και ντοκουμέντα από την ζωή και τα έργα των σπουδαίων αυτών ανθρώπων ένα θα ακούγεται διακριτική μουσική εποχής από παραδοσιακά όργανα που θα παίζεται ζωντανά από νέους καταξιωμένους μουσικούς.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθεί παραδοσιακό τρατάρισμα με Κασιώτικα και Αιβαλιώτικα εδέσματα μαζί με εντυπο συνταγών όπως συνηθιζόταν στα μέρη και την εποχή εκείνη απο το κατάστημα Παραδοσιακών προϊόντων ΠΡΕΚΑΣ.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων.

Η παρουσία σας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μας.


Tags: , , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons