Προσωρινά κυκλοφοριακά μέτρα τη θερινή τουριστική περίοδο στην Άνω Σύρο (19.7-31.8.2018)

Ενημερώνουμε τους δημότες, τους κατοίκους, τους επισκέπτες του νησιού, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/187-γ’ απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων, λόγω του κυκλοφοριακού φόρτου που προκαλείται στον οικισμό της Άνω Σύρου, κατά τη διάρκεια της θερινής τουριστικής περιόδου και για λόγους πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων και προστασίας της ζωής των πολιτών, κατά το χρονικό διάστημα από 19 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2018 και κατά τις ώρες 19:00 έως 23:00:
  • Η επαρχιακή οδός Άνω Μεριάς και συγκεκριμένα από το ύψος της οδού 3ης Σεπτεμβρίου μέχρι και τη διασταύρωση με την παρακαμπτήριο οδό Άνω Σύρου – Εθνικής Αντιστάσεως θα λειτουργεί ως μονόδρομος, δηλαδή θα επιτρέπεται μόνο η κάθοδος των οχημάτων και θα απαγορεύεται η άνοδος, σύμφωνα με την Τεχνική Έκθεση της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης.
  • Η άνοδος των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Ερμούπολης – Άνω Μεριάς θα πραγματοποιείται από την παρακαμπτήρια οδό μονής κατεύθυνσης της Άνω Σύρου (γήπεδο Άνω Σύρου).
  • Τα παρόντα κυκλοφοριακά μέτρα είναι προσωρινά και λαμβάνονται για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons