ΟΜΙΛΙΑ: Ε, όχι και το νερό

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση – συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 στις 8.00 μ.μ. το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του επιμελητηρίου Κυκλάδων με θέμα τις πολιτικές ιδιωτικοποίησης του νερού στην Ελλάδα και παγκόσμια. 

Καλεσμένοι ομιλητές θα είναι οι: 
Γιώργος Αρχοντόπουλος: Πρόεδρος σωματείου εργαζομένων ΕΥΑΘ, μέλος της κίνησης SOSτε το Νερό 
Αικατερίνη Γεωργιάδου: Δικηγόρος, μέλος της κίνησης SOSτε το Νερό 
Έμμυ Μπαξοπούλου: μέλος του Σωματείου Υπαλλήλων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου 

Η παρουσία σας είναι σημαντική για την ανάπτυξη της συζήτησης και του προβληματισμού γύρω από τους σχεδιασμούς που αφορούν την ιδιωτικοποίηση του νερού, την εφαρμογή τους στη χώρα μας μέσα από νομικές ρυθμίσεις, τις συνέπειες της εφαρμογής τους στην ζωή των νησιωτών. 

Η συμμετοχή τοπικών φορέων, σωματείων και πολιτών, κρίνεται ουσιαστική καθώς πιστεύουμε πως μπορεί να αναδείξει τα υπάρχοντα προβλήματα και να συμβάλει στη δικτύωση των Κυκλάδων με τα κινήματα που δραστηριοποιούνται για να αποτραπεί η εμπορευματοποίηση του Νερού. Ο απαραίτητος αυτός για τη ζωή φυσικός πόρος πρέπει να συνεχίσει να αποτελεί κοινωνικό δημόσιο αγαθό και όχι εμπόρευμα.
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons