Φεστιβάλ «ΑΝΩ» - Εν χορδαίς και οργάνω


Tο Διεθνές Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου «ΑΝΩ» σας προσκαλεί στην προφεστιβαλική του συναυλία «Εν χορδαίς και οργάνω» με έργα για εκκλησιαστικό όργανο και έγχορδα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 στις 8:00 μ.μ., στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου Άνω Σύρου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. 

Ο οργανίστας και καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ «ΑΝΩ» Χρήστος Παρασκευόπουλος και το Κουαρτέτο Εγχόρδων «FourTe» με τους Ηλία Γυφτονικολό, βιολί, Κωνσταντίνα Μπάλλα, βιολί, Ιζαμπέλα Ελένη Χατζηιωάννου, βιόλα και Μυρτώ Ξηρουχάκη, βιολοντσέλο, θα εκτελέσουν έργα των George Friedrich Handel, Johann Sebastian Bach, Wolfgang Amadeus Mozart και Luigi Boccherini.

ο Νίκος Κανελλόπουλος

Την εισαγωγή και τα σχόλια των έργων που θα ακουστούν στη συναυλία έχει επιμεληθεί και θα παρουσιάσει ο Νίκος Κανελλόπουλος που για πάνω από τριάντα χρόνια είναι παραγωγός εκπομπής κλασικής μουσικής στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84, τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.


Tags: , , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons