6ο Summer Day Camp στον Πολυχώρο | 18.6-7.9.2018

Αγαπητοί γονείς,

σε δύο εβδομάδες ξεκινάει και φέτος το 6ο Summer Day Camp του Πολυχώρου! Με πολλές και νέες δραστηριότητες, με δημιουργικά ερεθίσματα προς τα παιδιά!

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσης, μέσα από την αίτηση εγγραφής που γίνεται on line!


-----------

Πρόγραμμα και συμμετοχή Summer Day Camp 2018  
από 18 Ιουνίου έως 7 Σεπτεμβρίου 2018

Σε δύο εβδομάδες, ξεκινάμε και φέτος την καλοκαιρινή δημιουργική απασχόληση για παιδία, ηλικίας 4 - 12 ετών.

Με νέες και ανανεωμένες ιδέες και με έμπειρους εκπαιδευτές, το φετινό μας πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εκπλήξεων:

Master Chef (Εργαστήριο Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής)
Kids Survivor
Σεμινάριο Graffiti
Ακροβατικά
Εικαστικά Εργαστήρια / Σχέδιο, Ζωγραφική, Κεραμική, Κατασκευές, Μεικτές Τεχνικές
Εργαστήριο Δημιουργίας Παραμυθιού
Θεατρικό Εργαστήριο / Οργάνωση παράστασης
Κατασκευή Κοστουμιών, Σκηνικών και Θεατρικών αντικειμένων παράστασης
Χορογραφίες
Μουσικοκινητική Αγωγή
Παιδική Yoga
Body Painting
Εκπαιδευτικά Παιχνίδια
Κηπουρική
Μπουγελώματα
Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση
Φρουτοσαλάτες
Προβολές Ταινιών και Εκπαιδευτικού Υλικού
Μικρές Εκδρομές σε υπαίθριους χώρους για εξερεύνηση

Μπορείτε επίσης να κρατήσετε θέση για το φετινό camp, συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής on line, πατώντας ΕΔΩ

Τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες, ανάλογα με τις ηλικίες τους: (4-6 / 6-8 και 9-12 ετών). Οι κύριες δραστηριότητες θα λαμβάνουν χώρα από τις 10:00 έως τις 14:00, όπου η κάθε ομάδα παιδιών θα συμμετέχει κυκλικά ανά μία ώρα σε όλα τα εργαστήρια.

* Τα εργαστήρια Graffiti, Master Chef και Εκπαιδευτικοί περίπατοι θα γίνονται εναλάξ την Τετάρτη.

** Οι εξερευνητικοί περίπατοι θα πραγματοποιούνται σε υπαίθριους χώρους, γύρω από την περιοχή του Πολυχώρου, με τη συναίνεση των γονέων. Στις εκδρομές θα συμμετέχουν οι δύο ομάδες των μεγαλύτερων παιδιών, ηλικίας 6-12 ετών, με 2 συνοδούς εκπαιδευτές. Η ομάδα των μικρότερων (4 – 6 ετών) θα παραμένουν με την επίβλεψη εκπαιδευτών στον Πολυχώρο. Οι εκδρομές θα γίνονται όταν μας το επιτρέπει ο καιρός. Σε περίοδο καύσωνα θα γίνονται εναλλακτικές δραστηριότητες στον Πολυχώρο. Ο περίπατος έχει ως στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των παιδιών και την καλλιέργεια της παρατήρησης, με εξερευνητική διάθεση υπό τη μορφή παιχνιδιού. Με μικρά εργαλεία θα συλλέξουμε αρχαία κεραμικά, παράξενα πετρώματα και άγνωστα μικρά φυτά και εποχιακά βότανα.

*** Τo εργαστήριo Graffiti θα λειτουργήσει ως σεμιναριακός κύκλος σε πέντε ενότητες για τις ημερομηνίες: 27 Ιουνίου, 18 Ιουλίου, 25 Ιουλίου, 1 Αυγούστου και 8 Αυγούστου.

**** Οι φρουτοσαλάτες που θα προσφέρονται καθημερινά στα παιδιά, όπως και τα υλικά των εργαστηρίων, είναι μία προσφορά του Πολυχώρου, στους μικρούς φίλους μας.

Η Θεατρική μας παράσταση θα παρουσιαστεί την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018, στις 8 μ.μ. στην πίσω αυλή του Πολυχώρου.
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons