Στατική Έκθεση Οχημάτων Εποχής Φιλανθρωπικού Σκοπού

Μια ξεχωριστή έκθεση αλληλεγγύης, συμπαράστασης και υποστήριξης του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων στην Σύρο, θα πραγματοποιηθεί από τον Σύλλογο Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου (Σ.ΙΣ.Π.Α) και την Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε).

Η έκθεση ιστορικών και παλαιών οχημάτων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 από τις 18.30 έως τις 24.00 το βράδυ, στην μεγαλύτερη και ιστορικότερη πλατεία της Ερμούπολης, την Πλατεία Μιαούλη.

Σκοπός της έκθεσης είναι η παροχή υποστήριξης στην τόσο δύσκολη, ιδιαίτερη και ευαίσθητη φάση που διέρχονται όλοι οι ασθενείς του καρκίνου καθώς και η ενημέρωση από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων σε θέματα ιατρικής, νοσηλευτικής, ψυχολογικής ακόμα και οικονομικής φύσης, που ειδικά στις μέρες μας και κάτω από τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, αναδεικνύεται ως ένα από τα μεγαλύτερα και συνεχώς αυξανόμενα ζητήματα.

Ο Σύλλογος Ιστορικού & Παλαιού Αυτοκινήτου (Σ.ΙΣ.Π.Α) και η Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε) θα τιμήσει όλους τους υποστηρικτές και χορηγούς επικοινωνίας στις 20:30 στο σημείο της εκδήλωσης, στην Πλατεία Μιαούλη.

Υποστηρικτές εκδήλωσης: 
Δήμος Σύρου - Ερμούπολης, Blue Star Ferries, Q Brokers Hellas, MAFRA - Γ. Νικολόπουλος Α.Ε.Ε, Boutique “Di Mare” Hotel & Suites και η οικογενειακή ταβέρνα "Το Πέτρινο".

Χορηγοί επικοινωνίας: 
Syros Agenda, Cyclades24, Citypost και Κοινή Γνώμη.

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα του Συλλόγου Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου (Σ.ΙΣ.Π.Α) τηλ 6972267800 κ. Θεοχάρης Αντώνης 
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons