Η ομάδα αφηγητών ΠαραμυθιαΖΩ λέει παραμύθια κάθε εβδομάδα | Καλοκαίρι 2018

«Πού; Κάθε φορά κι αλλού!»
Η ομάδα αφηγητών ΠαραμυθιαΖΩ
λέει παραμύθια κάθε εβδομάδα
Καλοκαίρι 2018


Αυτό το καλοκαίρι, κάθε Δευτέρα, στις 7 το απόγευμα, η ομάδα αφηγητών ΠαραμυθιαΖΩ κάνουν για δεύτερη χρονιά τις καλοκαιρινές συναντήσεις τους ανοιχτές στο κοινό, δηλαδή προβάρουν τα παραμύθια τους, παίζουν παιχνίδια, κάνουν ασκήσεις, σε κάποια παραλία του νησιού. Μας προσκαλούν να βρεθούμε κοντά τους, να σταθούμε και να απολαύσουμε τα παραμύθια τους ή –γιατί όχι;- να πούμε κι εμείς ένα! 

Κάθε συνάντηση του Ιουλίου αναλαμβάνει ένας κεντρικός αφηγητής. Εκείνος λέει σε ποια παραλία θα μαζευτούμε και σχεδιάζει πώς θα διαμορφωθεί η βραδιά. 

Το περιεχόμενο κάθε βραδιάς θα κοινοποιείται στη σελίδα τους στο facebook

2 Ιουλίου - Αχλάδι - Γεωργία
9 Ιουλίου - Φοίνικας - Φλώρα
16 Ιουλίου - Κίνι - Κάλια
23 Ιουλίου - Λωτός - Αλίκη
30 Ιουλίου - Φάμπρικα - Λουκία


*Ενδέχεται να υπάρξουν τροποποιήσεις τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα, λόγω ειδικών συνθηκών.

Ακολουθήστε το παραμύθι ;-)


Ποιοι είναι: 

Η ομάδα ενήλικων αφηγητών «ΠαραμυθιαΖω» δραστηριοποιείται στη Σύρο από τον Οκτώβριο 2013. Έχει προκύψει από την παρακολούθηση εργαστηρίων παραγωγής και αφήγησης παραμυθιών τα οποία συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Απευθύνονται σε παιδιά αλλά και σε ενήλικο κοινό. Στο ρεπερτόριό τους είναι το λαϊκό παραμύθι (μαγικό, το ευτράπελο, μύθοι και θρύλοι), το λογοτεχνικό αλλά και η δημιουργία παραμυθικών ιστοριών με το κοινό. 

«…κάθε εβδομάδα συναντιόμαστε για να μελετήσουμε τον κόσμο των παραμυθιών, τις αφορμές του, τα οφέλη και τις προεκτάσεις του. Μέσα από βιωματικές ασκήσεις εξασκούμαστε στην τέχνη της αφήγησης αλλά φτιάχνουμε και δικά μας παραμύθια, σύμφωνα με τις βασικές αρχές του…» 
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons