Τα Σεμινάρια της Ερμούπολης 2018 | Πρόγραμμα

Το Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών διοργανώνει και αυτό το καλοκαίρι, για τριακοστό τέταρτο χρόνο, τα Σεμινάρια της Ερμούπολης, από την Τετάρτη 27 Ιουνίου έως την Κυριακή 15 Ιουλίου, με την επιστημονική και οργανωτική συνεργασία των ΓΑΚ – Αρχεία Νομού Κυκλάδων.

Τα Σεμινάρια πραγματοποιούνται στην κεντρική αίθουσα του κτιρίου των ΓΑΚ – Αρχεία Νομού Κυκλάδων (Πλατεία Mιαούλη) και στο Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Οι διοργανωτές των Σεμιναρίων Ερμούπολης ευχαριστούν θερμά την Τράπεζα της Ελλάδος και τον όμιλο εταιρειών Ελληνικά Πετρέλαια για τη συνδρομή τους. Ευχαριστούν επίσης το Επιμελητήριο Κυκλάδων για την παραχώρηση της αίθουσάς του για τη διεξαγωγή των Σεμιναρίων.

Παράλληλα η Ομάδα INFOSTRAG του Εργαστηρίου Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας του ΕΜΠ διοργανώνει το 13ο Σεμινάριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας & την Οικονομία της Γνώσης στο πλαίσιο των ετήσιων σεμιναρίων που διοργανώνει το Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΙIΕ/ΕΙΕ) στην Ερμούπολη της Σύρου.

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί από το πρωί της Παρασκευής 13 Ιουλίου έως το πρωί της Κυριακής 15 Ιουλίου στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.
  1. Παρασκευή 13 Ιουλίου, 10:00 – 13:30: Οι Ευφυείς Πόλεις και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Θεωρητικό πλαίσιο και ελληνικά παραδείγματα
  2. Παρασκευή 13 Ιουλίου, 18:00 – 21:30: Επαναπροσδιορίζοντας την Εκπαίδευση προς την κατεύθυνση της Καινοτομίας στην εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης
  3. Σάββατο 14 Ιουλίου, 10:00 – 13:00: Το νέο περιβάλλον των Ψηφιακών Υποδομών και Δικτύων: Τάσεις και Προκλήσεις
  4. Σάββατο 14 Ιουλίου, 18:00 – 21:30: Innovative Entrepreneurship: The role of Education, Coaching and Partnerships between Academia and Industry (θα διεξαχθεί στα αγγλικά)
  5. Κυριακή 15 Ιουλίου, 10:30 – 12:30: Συμπεράσματα του Σεμιναρίου – Γενική Συζήτηση
Κατεβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου της Ομάδας INFOSTRAG.

Το Σεμινάριο έχει τίτλο «Οι Κρίσιμοι Παράγοντες και Κινητήριες Δυνάμεις προς την κατεύθυνση της Ευφυούς Ανάπτυξης»Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons