Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Syros Run 2018

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Δρομείς Σύρου", συνδιοργανώνουν αγώνες δρόμου ανδρών/γυναικών και παράλληλους αγώνες παιδιών το Σάββατο 26 Μαΐου 2018 στην παραλία της Ερμούπολης.

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής της αθλητικής εκδήλωσης και σύμφωνα με την με αρ. 17/2018 απόφαση του Λιμεναρχείου Σύρου και την από 8/5/2018 απόφασης της Δ/νσης Αστυνομίας Κυκλάδων ενημερώνουμε τους δημότες, τους κατοίκους, τους επισκέπτες του νησιού μας, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι:

- Απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων το Σάββατο 26 Μαΐου 2018 από τις 17:30 έως τις 21:00, επί της παραλιακής οδού (από την Πυροσβεστική έως και τον προβλήτα κρουαζιερόπλοιων) και συγκεκριμένα επί των οδών “Ακτή Στρατάρχη Παπάγου”, “Ακτή Εθνικής Αντίστασης”, “Ακτή Πέτρου Ράλλη” και “Πλατεία Λαϊκής Κυριαρχίας”, καθώς επίσης και στις οδούς Λαυρεντίου (έξωθεν θεάτρου “Απόλλων”), Μερκούρη, Ελ. Βενιζέλου, Στ. Πρωίου και Λ. Ανδρέα Παπανδρέου (από το κτίριο του ΙΚΑ μέχρι το κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας).
- Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τους παράλληλους δρόμους.
- Επίσης, δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των Mini Bus κατά τις ώρες της απαγόρευσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.
- Τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ θα γίνουν κανονικά.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Γραφείο Επικοινωνίας Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons