ΒΙΒΛΙΟ: Συλλογή Διηγημάτων "ΛΟΓΟτεχνήματα" μαθητών & μαθητριών της Β' Τάξης ΕΠΑ.Λ. Σύρου

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στην παρουσίαση της Συλλογής Διηγημάτων της περσυνής Α' Τάξης του Ημερήσιου ΕΠΑ.Λ. Σύρου, με τίτλο "ΛΟΓΟτεχνήματα", εκδόσεις ARS LIBRI που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 και ώρα 19.00, στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σύρου.

Επιμέλεια και οργάνωση: Πηνελόπη Τριάντου.

Αποσπάσματα των διηγημάτων τους θα διαβάσουν μαθητές και μαθήτριες της Β τάξης του ΕΠΑ.Λ. Σύρου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι το εξής:

19.00-19.20: Χαιρετισμοί από το Διευθυντή της Διεύθυνσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΥΠΠΕΘ, κύριο Γιώργο Μουστάκα, τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου, κύριο Βασίλη Καραγιάννη, το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, κύριο Χρήστο Μιχαλόπουλο, το Διευθυντή του ΕΠΑ.Λ Σύρου, κύριο Νίκο Βουτσίνο.

19.20-19.40: Παρουσίαση του συλλογικού τόμου από τη Σχολική Σύμβουλο Φιλολόγων Κυκλάδων, κυρία Παρασκευή Δεληκάρη.

19.40-20.10: Παρουσίαση αποσπασμάτων από τον τόμο από μαθητές και μαθήτριες-συγγραφείς του τόμου.

20.10-20.40: Παρουσίαση από τη φιλόλογο-επιμελήτρια του τόμου, κυρία Πηνελόπη Τριάντου, του τρόπου δουλειάς με τους μαθητές και τις μαθήτριες.

20.40-21.00: Σύνοψη από τον Αντιπρόεδρο του ΙΕΠ, κύριο Παύλο Χαραμή.

Την εκδήλωση θα συντονίζουν ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικών, κύριος Νίκος Ρούμελης, και ο Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ Σύρου, κύριος Νίκος Βουτσίνος.
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons