6ο Διεθνές Θερινό Σχολείο Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας "eBiz2018" στη Σύρο (9-15.7.2018)

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου διοργανώνει το 6ο Διεθνές Θερινό Σχολείο Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας από 9 έως 15 Ιουλίου 2018, στην Ερμούπολη στη Σύρο.

Το πρόγραμμα του 6ου Διεθνούς Θερινού Σχολείου Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας έχει σχεδιαστεί για να εισαγάγει τους συμμετέχοντες στον κόσμο των νεοσύστατων επιχειρήσεων και του πολυκαναλικού μάρκετινγκ και να τους παρέχει τις προηγμένες τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για τον εντοπισμό, την εμπλοκή και την ανάπτυξη σχέσεων με τους πελάτες σε ένα ψηφιακό περιβάλλον.

Το eBiz2018 στοχεύει στους ψηφιακούς επιχειρηματίες και στους μαρκετίστες που θέλουν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις. Θα είστε σε θέση να συναντήσετε επαγγελματίες, πρόθυμοι να μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πως να αναπτύξουν ψηφιακά "αντίδοτα" και ταυτόχρονα να αυξήσουν την ηλεκτρονική παρουσία των επιχειρήσεων και τα ποσοστά ανταπόκρισης τους, χάρη στις σύγχρονες αναπτυξιακές στρατηγικές μάρκετινγκ.

ΣΥΡΟΣ
Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα - eBiz2018
ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ - Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων
9 Ιουλ 2018 έως 15 Ιουλ 2018

Περισσότερες πληροφορίες: https://summer-schools.aegean.gr/el/eBiz2018
Tags: , , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons