Σεμινάρια Αρτοποίησης και Ζαχαροπλαστικής στη Σύρο

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων διοργανώνει δύο σεμινάρια

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗΣ και ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΘΑ ΟΡΙΣΤΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Για επαγγελματίες αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες, τεχνίτες, μάγειρες, στελέχη τουριστικών μονάδων και ξενοδοχείων και ιδιοκτήτες ή εργαζομένους με ενδιαφέρον στα τρόφιμα.

Τεχνολογία Ζαχαροπλαστικής

Εισηγητής: Ιωάννης Σμαρνάκης
Τεχνολόγος Τροφίμων

Πτυχιούχος Τεχνολόγος Τροφίμων με 25ετή βιομηχανική-συμβουλευτική-εκπαιδευτική εμπειρία σε Ελλάδα, Κύπρο, Νοτιοανατολική Ασία και Αίγυπτο. Εργάζεται ως Διευθυντής εργοστασίου και R&D Director στην Λάβδας Α.Ε ζαχαρώδη και σοκολάτα, από το 2015 είναι Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων (Π.Ε.ΤΕ.Τ.) και μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.).

Τεχνολογία Αρτοποίησης

Εισηγητής: Μιχάλης Ορεστίδης
Τεχνολόγος Τροφίμων – Σύμβουλος Τεχνολογίας & Καινοτομίας

Πτυχιούχος Τεχνολόγος Τροφίμων με μακρόχρονη εμπειρία στις Αρτοβιομηχανίες και σύμβουλος έρευνας και ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Κύπρος, Ρουμανία, Σερβία, Αίγυπτος, Σαουδική Αραβία). Διδάσκει στην Σχολή Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής αλεύρου του ΟΑΕΔ, είναι αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων.


Αναλύονται διεξοδικά όλες οι πρώτες και βοηθητικές ύλες που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή άρτου, αρτοσκευασμάτων και προϊόντων ζαχαροπλαστικής, οι τεχνολογίες και οι τεχνικές αρτοποίησης (διαδικασίες - στάδια παραγωγής - κρίσιμα σημεία ελέγχου), καθώς και όλες οι τεχνικές εφαρμογής στην παραγωγή προϊόντων ζαχαροπλαστικής αλεύρου.

Έμφαση δίνεται σε καινοτόμα υλικά και μεθόδους παραγωγής με στόχο την ανάπτυξη προϊόντων για την κάλυψη σύγχρονων καταναλωτικών & διατροφικών αναγκών.

Κόστος Συμμετοχής - Εγγραφές
  • 80 € για την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου
  • 140 € για την παρακολούθηση και των δύο σεμιναρίων

Δηλώστε συμμετοχή υποβάλλοντας ηλεκτρονικά την παρακάτω ΑΙΤΗΣΗ

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2281082346.Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons