ΘΡΗΣΚΕΙΑ: Εόρτιος Πανήγυρις για την Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παντελεήμονος στον Ι.Ν. Αναστάσεως

Η Εόρτιος Πανήγυρις για την Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παντελεήμονος, κομιζομένης από την I. Μονή Παναχράντου Άνδρου στον Ι.Ν. Αναστάσεως, θα πραγματοποηθεί κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

7:00 μ.μ.: Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παντελεήμονος, κομιζομένης από την I. Μονή Παναχράντου Άνδρου, διά χειρών του Ηγουμένου αυτής, Αρχιμ. Ευδόκιμου Φραγκουλάκη, στην είσοδο του οικισμού Δήλι, και μεταφορά της με λιτανευτική πομπή στον Ιερό Ναό.

7:30 μ.μ.: Ειδική Ακολουθία αντικαταστάσεως του από το χρόνο φθαρέντος Κατασαρκίου της Ιεράς Τραπέζης, το οποίο ετοποθετήθη επ' αυτής κατά τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού, την 4 Απριλίου 1908, και εν συνεχεία, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. ΔΩΡΟΘΕΟΥ Β'.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

7:30 π.μ.: Ο Όρθρος της Εορτής.

8:15 π.μ.: Αρχιερατική Χοροστασία.

9:00 π.μ.: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β', μετα το πέρας της οποίας θα επακολουθήσει η Λιτάνευση της ιεράς Εικόνος της Αναστάσεως του Κυρίου και της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παντελεήμονος.

7:00 μ.μ.: Πνευματική Εκδήλωση με Πασχάλιους ύμνους, υπό τον τίτλο «Σήμερον έαρ μυρίζει...» από τη Βυζαντινή Χορωδία των Ιεροψαλτών Σύρου.

Προσκαλούνται οι ευσεβείς και φιλακόλουθοι πιστοί νά προσέλθουν και συμπροσευχηθουν.

ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

Ο Σεβαστοκράτωρ ΙΙρωτοπρ. Αντώνιος Χαλάς 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Αρχιμ. Νικόλαος Γαβαλλάς 

ΤΑ ΜΕΛΗ 
Αννα Μαυράκη, Αντώνιος Βελούδος, 
Δημήτριος Κορωναίος, Χαρίλαος Μπαρμπούνης

Ερμούπολη, 5 Απριλίου 2018
Tags:

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons