Ο θεατρικός μονόλογος "Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού" στο Belle Epoque

To Belle Epoque σας προσκαλεί στο θεατρικό μονόλογο "Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού" του Αντόν Τσέχωφ από τον Γιώργο Βαρθαλίτη, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 στις 21.00.

Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού είναι ένα μονόπρακτο θεατρικό έργο γραμμένο από τον Ρώσο συγγραφέα Αντόν Τσέχωφ. Το έργο έχει ένα μόνο πρόσωπο, τον Ιβάν Ιβάνοβιτς Νιούχιν, είναι δηλαδή ένας θεατρικός μονόλογος. Πρωτοδημοσιεύθηκε το 1886, αλλά αναθεωρήθηκε από τον Τσέχωφ και είναι γνωστότερο με την εκδοχή τού 1902 (δύο μόλις χρόνια πριν από τον θάνατο του συγγραφέα).

Το έργο παρουσιάζει τον Νιούχιν μέσα σε ένα επαρχιακό δημαρχείο. Η σύζυγός του τού έχει πει να δώσει μία διάλεξη για «τις βλαβερές συνέπειες του καπνού», παρά το ότι είναι ο ίδιος καπνιστής. Τονίζει ότι αυτή θα είναι μία ξερή και βαρετή ομιλία, αλλά συνεχώς αναβάλλει το πραγματικό θέμα της, μιλώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την κυριαρχική γυναίκα του.


----------
Belle Époque Café & Bistro
πλατεία Μιαούλη, Ερμούπολη
Τηλ. κρατήσεων: 2281082388
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons