3η Συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΚΟΙΝΣΕΠ και των Φίλων της Απάνω Μεριάς

Αγαπητοί φίλοι και φίλες της Απάνω Μεριάς,
Αγαπητά μέλη της ΚΟΙΝΣΕΠ, 

την Τετάρτη 11 Απριλίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η 3η συνεδρίαση της ολομέλειας της ΚΟΙΝΣΕΠ και των φίλων της Απάνω Μεριάς στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι: 

1. Ενημέρωση δραστηριοτήτων της ΚΟΙΝΣΕΠ (*σχετικά με ΓΕΩΠΑΡΚΟ, *έδρα, *συναντήσεις με αγρότες/κτηνοτρόφους/μελισσοκόμους/αμπελουργούς που δραστηριοποιούνται και στην Απάνω Μεριά και διοργάνωση θεματικών σεμιναρίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το ΚΕΚ Γεννηματάς κ.α.) 

2. Χορηγίες / δωρεές 

3. Εκδηλώσεις Οκτωβρίου-15νθήμερο αφιέρωμα στη γεωλογική Σύρο 

4. Ομάδες εργασίας 

Επειδή έχουμε ήδη λάβει την πρώτη χορηγία και αναμένονται και άλλες, η συμμετοχή όλων των μελών της ΚΟΙΝΣΕΠ στη συνάντηση και η εμπλοκή όλων όσων ενδιαφέρονται και μπορούν σε τρέχουσες δραστηριότητες και εργασίες της ΚΟΙΝΣΕΠ και του ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ είναι ζωτικής σημασίας για την υλοποίηση του οράματος και την ενδυνάμωση του έργου της ομάδας.
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons