Ξεκινάει το Πρόγραμμα των «Μικρών Ξεναγών» 2018Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης θα πραγματοποιήσει για ακόμα μια χρονιά το πρόγραμμα των «Μικρών Ξεναγών», που έχει καθιερωθεί στο νησί μας εδώ και 20 χρόνια. Το πρόγραμμα των ξεναγήσεων θα λαμβάνει χώρα στον Μεσαιωνικό Οικισμό Άνω Σύρου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, στο Θέατρο Απόλλων και στην Έκθεση Αντιγράφων Κυκλαδικής Τέχνης. 

Προσκαλούμε τα παιδιά ηλικίας από 9 έως 16 ετών που επιθυμούν να συμμετέχουν εθελοντικά στο πλαίσιο του προγράμματος «Μικρών Ξεναγών» του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, να δηλώσουν συμμετοχή στο link: https://goo.gl/N3Jzf2

Υπεύθυνοι προγράμματος: κ. Μαίρη Καράβα, τηλ.6951660451 για Άνω Σύρο και κ. Αχιλλέας Δημητρόπουλος, τηλ. 2281084762 για τους υπόλοιπους χώρους. 

Η προετοιμασία τους θα ξεκινήσει μετά τη λήξη του σχολικού έτους και θα ολοκληρωθεί λίγο πριν την έναρξη των σχολικών υποχρεώσεων των παιδιών. 

Δηλώσεις συμμετοχής έως 31/05/2018.

Γραφείο Επικοινωνίας Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons