15ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πανεπιστημιακών Θεατρικών Ομάδων στην Σύρο (11-20.5.2018)

Φέτος, για δεύτερη φορά, το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πανεπιστημιακών Θεατρικών Ομάδων ταξιδεύει στην μαγευτική Σύρο με διοργανωτές τη θεατρική ομάδα του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προιόντων και Συστημάτων “ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ” και μαζί φέρνει 22 ομάδες από Πανεπιστήμια όλης της χώρας. Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα 11-20 Μαίου 2018 στην Ερμούπολη. Παραστάσεις, εργαστήρια, εκδηλώσεις, δράσεις, πάρτι και πολλά άλλα σας περιμένουν εκείνες τις μέρες.

To Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πανεπιστημιακών Θεατρικών Ομάδων πραγματοποιείται κάθε χρόνο εδώ και 15 χρόνια. Το Φεστιβάλ κρατάει συνήθως 10 μέρες μέσα στο Μάιο, και είναι θεμιτό να αλλάζει έδρα κάθε χρόνο και να ταξιδεύει ανά την Ελλάδα.

Όλη η προσπάθεια βασίζεται στον εθελοντισμό και ο κανόνας είναι πως τη χρηματοδοτούν οι ίδιοι οι φοιτητές, επενδύοντας κατά μείζονα λόγο την προσωπική τους δυναμική σε όλα τα επίπεδα. 

Στην Σύρο το Φεστιβάλ ήρθε το 2014 με τίτλο “11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πανεπιστημιακών Θεατρικών Ομάδων“ και η ομάδα των “ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ” από τότε έχει συμμετάσχει άλλες δυο χρονιές σε Πάτρα και Θεσσαλονική. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του Πανελλήνιου Σύλλογου Ερασιτεχνικού Φοιτητικού Θεάτρου: www.panepistithea.gr/index.html και των Υποκριτών στο FB: www.facebook.com/ypokritesdpsd/. Μέσω email στο dpsdtheater@aegean.gr
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons