Ο Νικόλας Λειβαδίτης και η Μαρία Καλούδη στο ΕΥ ΖΗΝΤο ΕΥΖΗΝ φιλοξενεί μουσικά σχήματα από την Σύρο και όλη την Ελλάδα κάθε Πέμπτη! Υποστηρίξτε και απολαύστε το εγχείρημα! 

Αυτή την Πέμπτη 22 και Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 στις 21.00, υποδεχόμαστε τον Νικόλα Λειβαδίτη (nL) παρέα με την ερμηνεύτρια Μαρία Καλούδη.
Πρόκειται για μία μουσική παράσταση στην οποία παρουσιάζονται αγαπημένα ελληνικά τραγούδια από τον χώρο του «έντεχνου» ρεπερτορίου αλλά και την προσωπική τους δισκογραφία. Θα απολαύσουμε αγαπημένες διασκευές των Α. Ιωαννίδη, Σ. Μάλαμα, Χ. Αλεξίου, Δ. Σαββόπουλου, Σ. Κραουνάκη, Α. Πρωτοψάλτη, Ν. Ξυλούρη, Π. Θαλασσινό κ.α.

Έχοντας αποσπάσει τις καλύτερες εντυπώσεις του κοινού, σε περισσότερες από 100 εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια κι έχοντας μία ομάδα που αποτελείται τόσο από επαγγελματίες μουσικούς όσο και από άτομα που ασχολούνται με τη διοργάνωση και επικοινωνία των εμφανίσεων τους, μπορούμε να σας εγγυηθούμε μία μοναδική βραδιά!

Το μουσικό σχήμα αποτελείται από τον Νικόλα Λειβαδίτη(nL), τη Μαρία Καλούδη καθώς και από τον Αίσωνα Χαρατσάρη στο πιάνο.

Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε και να τραγουδήσουμε παρέα!

----------
Φιλίνης 3 και Επτανήσου, Ερμούπολη
Τηλ.: 2281086030, 6977257724
Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons