Προκύρυξη Αγώνων Δρόμου Vari Run 2018


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ
VariRun 2018

Αγώνες ανδρών/γυναικών 3χλμ και 6 χλμ
Παράλληλοι αγώνες παιδιών 100μ, 200μ, 400μ, 600μ

Βάρη Σύρου,
Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, η Τοπική Κοινότητα Βάρης, το Νηπιαγωγείο Βάρης Σύρου και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος - Δρομείς Σύρου, συνδιοργανώνουν αγώνες δρόμου 3 χλμ, 6 χλμ ανδρών/γυναικών και παράλληλους αγώνες παιδιών 100μ. (για παιδιά προσχολικής αγωγής), 200μ.(για παιδιά Α' και Β' Δημοτικού), 400 μ. (για παιδιά Γ' και Δ' Δημοτικού), και 600 μ. (για παιδιά Ε' και ΣΤ' Δημοτικού) το μεσημέρι της Κυριακής 11 Μαρτίου, στην Βάρη Σύρου.

Οι αγώνες ανδρών/γυναικών θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: VariRun 2018
ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 3 χλμ / 6 χλμ
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΒάρηΣύρου
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή, 11 Μαΐου 2018
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: 10:30
ΕΚΚΙΝΗΣΗ και ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Παραλία Βάρης Σύρου
ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν επί δημοσίας οδού μερικώς φυλασσόμενη με ρύθμιση της κυκλοφορίας οχημάτων και εθελοντές σε σημεία διασταυρώσεων
ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ: 60 λεπτά

------------------

Παράλληλα με τους αγώνες ανδρών/γυναικών, θα διεξαχθούν και οι παρακάτω αγώνες δρόμου για παιδιά:

Αγώνας Δρόμου για παιδιά 100, 200, 400 και 600 μέτρων
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Βάρη Σύρου
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
  • 100 μέτρα, για παιδιά προσχολικής : 12:00
  • 200 μέτρα, για παιδιά Α' και Β' Δημοτικού : 11:50
  • 400 μέτρα, για παιδιά Γ' και Δ' Δημοτικού : 11:40
  • 600 μέτρα, για παιδιά Ε' και ΣΤ' Δημοτικού : 11:30
ΕΚΚΙΝΗΣΗ και ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Παραλία Βάρης Σύρου

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν επί δημοσίας οδού, η οποία είναι εξ΄ ολοκλήρου ασφαλτοστρωμένη και φυλασσόμενη. Κατά την διάρκεια των αγώνων θα διακοπεί πλήρως η διεύλευση οχημάτων στην παραλία της Βάρης

------------------

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.syrosrunners.gr

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Α) Οι αγώνες ανδρών/γυναικών είναι ανοιχτοί λαϊκοί αγώνες και επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από 18 ετών και άνω. Οι ανήλικοι, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στους αγώνες ανδρών/γυναικών, θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση συγκατάθεσης του γονέα ή του κηδόμενα τους.
Β) Η συμμετοχή παιδιών στους αγώνες δρόμου για παιδιά 100, 200, 400 και 600 μέτρων είναι δυνατή εφόσον οι κηδομένες τους επιλέξουν ότι αποδέχονται τους όρους της προκήρυξης. Η επιλογή αποδοχής συμμετοχής βρίσκεται στο τέλος της φόρμας εγγραφής.

Κάθε αθλητής/τρια έχει δικαίωμα συμμετοχής ΜΟΝΟ σε ένα αγώνισμα.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ- ΕΠΑΘΛΑ

Σε όλους τους αθλητές/τριες που θα τερματίσουν στους αγώνες ανδρών/γυναικών, θα δοθεί χειροποίητο αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα που επιμελήθηκαν οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Βάρης Σύρου.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά, με την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής στην ιστοσελίδα www.syrosrunnners.gr, μέχρι την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018. Δυνατότητα μεμονωμένων εγγραφών θα υπάρχει και την ημέρα του αγώνα, μέχρι και μία (1) ώρα πριν από την εκκίνηση, στην γραμματεία των αγώνων, που θα βρίσκεται στην παραλία της Βάρης. Όριο εγγραφών για όλα τα αθλήματα συνολικά 300 αθλητές.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής σε κανέναν από τους προαναφερόμενους αγώνες. Θα μαζευτούν τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Ασθενοφόρο με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα βρίσκεται σε ετοιμότητα στο νοσοκομείο Σύρου. Στο χώρο των αγώνων θα υπάρχει τουλάχιστον ένα εξειδικευμένο άτομο στην παροχή πρώτων βοηθειών.
Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό,τι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέμα υγείας που θα οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.
Συστήνεται στους συμμετέχοντες/ουσες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή/ τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες/σες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ
Στον τερματισμό θα διατίθενται εμφιαλωμένα νερά, μπανάνες και χυμοί για τους συμμετέχοντες όλων των αγωνισμάτων.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Χρονομέτρηση
Την χρονομέτρηση των αγώνων ανδρών/γυναικών καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων θα αναλάβει ο Α.Π.Σ. Σύλλογος Δρομείς Σύρου.

Αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα www.syrosrunners.gr, αμέσως μετά από την λήξη των αγώνων.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ
Η παραλαβή των αριθμών θα γίνεται την ίδια ημέρα του αγώνα, από τις 9:00 από την γραμματεία της διοργάνωσης στην παραλία της Βάρης. Οι ανήλικοι αθλητές προκειμένου να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους θα πρέπει να συνοδεύονται από τους κηδεμόνες.
Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στην αφετηρία τουλάχιστον 10 λεπτά πριν από την έναρξη των αγώνων τους.

ΠΑΡΟΧΕΣ
Για τις παροχές της διοργάνωσης μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.syrosrunners.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πληροφορίες δίνονται απογευματινές ώρες στα τηλέφωνα:
  • 6936691747, κος Σιδερής Παλαμάρης
  • 6937321657, κα Λουΐζα Βαρθαλίτου
Μέσῳ e-mail: info@syrosrunners.gr
Επίσης στην ιστοσελίδα www.syrosrunners.gr

Σημείωση:
1. Η Αγωνόδικος Επιτροπή μπορεί να τροποποιήσει το αγωνιστικό και ωρολόγιο πρόγραμμα, ανάλογα με τις συμμετοχές των αθλητών. Οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες, με δική τους ευθύνη, οφείλουν να ενημερωθούν για τις όποιες πιθανές αλλαγές του προγράμματος.
2. Για ό,τι άλλο δεν αναφέρεται στην παρούσα προκήρυξη, την απόλυτη αρμοδιότητα για διευκρινίσεις και αποφάσεις, έχει η Οργανωτική και Αγωνόδικος Επιτροπή.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Οι συνδιοργανωτές των αγώνων


Πηγή: syrosrunners.gr
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons