Η Ελληνοαμερικανίδα καλλιτεχνική διευθύντρια της Dreamworks Television Inc. στη Σύρο


Η Αλίκη Θεοφιλόπουλος επίτιμη καλεσμένη του Animasyros

Τo αγαπημένο μας Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων Animasyros θα διεξαχθεί για ενδέκατη χρονιά από τις 26 έως τις 30 Σεπτεμβρίου στη Σύρο. Λαμπρή φετινή καλεσμένη η διεθνώς αναγνωρισμένη ελληνοαμερικανίδα animator και καλλιτεχνική διευθύντρια στη Dreamworks Television Inc. στην Καλιφόρνια, Αλίκη Θεοφιλόπουλος, που σχεδίασε την πρωτότυπη εικαστική ταυτότητα του Animasyros 11.

Οι υποβολές συμμετοχής στα τρία διαγωνιστικά τμήματα του Φεστιβάλ ξεκίνησαν ήδη, ενώ το Φεστιβάλ δίνει το παρών σε σπουδαία event του κόσμου των κινουμένων σχεδίων με εκπρόσωπο το διευθυντή του, Βασίλη Καραμητσάνη, που συμμετέχει στην κριτική επιτροπή σε δύο από τα σημαντικότερα Φεστιβάλ της Ευρώπης, το Monstra της Πορτογαλίας & το Mice της Ισπανίας.


O διευθυντής του Animasyros, Βασίλης Καραμητσάνης.

Όσοι δημιουργοί λαχταρούν να βρεθούν στην πανέμορφη Σύρο και να δείξουν τη δουλειά τους στην Ερμούπολη, στην Άνω Σύρο και στην Ποσειδωνία Σύρου δεν έχουν παρά να συμπληρώσουν αιτήσεις συμμετοχής τόσο για τις ταινίες όσο και για τις εν εξελίξει παραγωγές που θα συμμετάσχουν στην διευρυμένη Αγορά του φεστιβάλ μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας FilmFreeway και του επίσημου ιστότοπου της διοργάνωσης www.animasyros.gr. Η υποβολή αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου 2018.
Θυμίζουμε τα τρία, σταθερά, διαγωνιστικά τμήματα (Διεθνές & Σπουδαστικό Μικρού Μήκους και Μεγάλου Μήκους), αλλά και τις υπόλοιπες κατηγορίες που απολαμβάνουν οι επισκέπτες του φεστιβάλ: θεματικά πανοράματα ταινιών εκτός διαγωνισμού (Διεθνές, Σπουδαστικό & Ελληνικό Πανόραμα, Ταινίες για όλη την οικογένεια) καθώς και τη θεματική προτεραιότητα «τα Παιδιά».

Ραντεβού το φθινόπωρο στο Αnimasyros!

από την MCTEAM
Πηγή: marieclaire.gr
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons