Σεμινάριο Α' Βοηθειών | Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Σύρου & Τμήμα Αεροδιακομιδών Σύρου ΕΚΑΒ

Ο Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Σύρου και το Τμήμα Αεροδιακομιδών Σύρου ΕΚΑΒ, διοργανώνουν δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 με ώρα έναρξης 10.30-17.30, στον Πολυχώρο "Πλάζα", όπου μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες. 

Θα είναι ένα 7ωρο πρόγραμμα όπου θα γνωρίσετε πρόληψη, αντιμετώπιση και θεραπεία διαφόρων τύπων ατυχημάτων (κακώσεις, σπασίματα, πνιγμούς, εγκαύματα, τροχαία ατύχημα, ανάληψη καρδιάς κλπ). 

Το πρόγραμμα θα έχει διαλείμματα και πρακτική όλων των παρευρισκομένων. 

Στον Πλάζα Πολυχώρο θα υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας για αφεψήματα, κρύα σάντουιτς κλπ όπου θα μπορείτε να προμηθευτείτε στα διαλείμματα. 

Δήλωσε και εσύ συμμετοχή έως τις 28/2 στο 6936556965 ώστε να έχουμε την δυνατότητα να σου παραδώσουμε την Βεβαίωση κατά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου. 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Προαιρετικά, στην έξοδο θα υπάρχει κυτίο, όπου τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την αγορά ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος θα παραχωρηθεί στο γραφείο του τμήματος αεροδιακομιδων Σύρου ως δωρεά.
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons