ΣΙΝΕΜΑ: Η θάλασσα μέσα μου

Η Κινηματογραφική ομάδα των φοιτητών/τριών του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων, παρουσιάζει την ταινία "Η θάλασσα μέσα μου" την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Σύρου (Κωνσταντινουπόλεως 2) και ώρα 21:15.


ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ο Ραμόν είναι τετραπληγικός, κλινήρης για τριάντα χρόνια. Μόνο του παράθυρο στον κόσμο αυτό του δωματίου του, δίπλα στη θάλασσα όπου ταξίδευε από μικρός, που του έμαθε τον κόσμο, του έδωσε ζωή και του την πήρε, όταν ένα φοβερό ατύχημα του επέτρεψε να ζει χωρίς να κινείται. Μοναδική του επιθυμία, να τερματίσει αξιοπρεπώς τη ζωή του. Δύο γυναίκες θα αλλάξουν τον κόσμο και τις εμπειρίες του. Η δικηγόρος Χούλια, που τον στηρίζει στον αγώνα του και η Ρόζα, μια χωριατοπούλα πεπεισμένη ότι αξίζει τον κόπο να ζεις. Ανθρώπινη ηθική που αμφισβητείται, αμετακίνητη επιθυμία για θάνατο, η αγάπη ιδωμένη από τα μάτια ενός ανθρώπου που δεν θέλει να αγαπά, που επιβεβαιώνει ότι μόνο κάποιος που τον αγαπά αληθινά θα τον βοηθήσει να πραγματοποιήσει το τελευταίο ταξίδι που τόσο λαχταρά, το ταξίδι στη θάλασσα, εκεί όπου κάποτε άγγιξε τα όρια του θανάτου.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Σκηνοθεσία: ΑΛΕΧΑΝΤΡΟ ΑΜΠΕΝΑΜΠΑΡ
Σενάριο: ΑΛΕΧΑΝΤΡΟ ΑΜΕΝΑΜΠΑΡ
Ηθοποιοί: ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ, ΜΠΕΛΕΝ ΡΟΥΕΔΑ, ΛΟΛΑ ΝΤΟΥΕΝΙΑΣ
Διάρκεια: 125 λεπτά
Πρεμιέρα: Παρασκευή, 1 Απριλίου 2005
Χρονολογία παραγωγής: 2004
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ
Χώρα παραγωγής:
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 13
Επίσημο Site: www.theseainside.comTags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons