3ωρο Σεμινάριο Αναπαλαίωσης χωρίς τρίψιμο των παλιών λούστρων με χρώματα κιμωλίας για δεύτερη φορά στη Σύρο!Αν είστε από αυτούς που θέλουν να ανανεώσουν το χώρο τους αλλά το κόστος τους φαίνεται απαγορευτικό ή αν σας φαίνεται «βουνό» να τρίβετε με τις ώρες τα λούστρα από τα παλιά σας έπιπλα… Αν είστε από αυτούς που η αποθήκη τους κρύβει θαύματα, γιατί εκείνες οι κλασσικές αντίκες της γιαγιάς (αν και πολυαγαπημένες) δεν ταίριαζαν καθόλου στο μοντέρνο σπίτι και έχουν καταχωνιαστεί ξεχασμένες… ή αν απλώς σας αρέσει να δημιουργείτε και μέχρι τώρα δεν ξέρατε το πώς, ήρθε η ώρα να μάθετε! 

Μετά από ένα ιδιαιτέρως επιτυχημένο 3ωρο σεμινάριο αναπαλαίωσης το 2016 στο νησί, οι Coloristas επιστρέφουν στη Σύρο για 2 σεμινάρια αυτή τη φορά, το Σάββατο 24/2/2018 15.00-18.00 και την Κυριακή 25/2/2018 11.00-14.00 (επιλέγεται όποια μέρα σας εξυπηρετεί)! Αυτή τη φορά η εκπαίδευση θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδρίων του Diogenis Hotel στην Ερμούπολη και όσοι δε μπόρεσαν την πρώτη φορά, έχουν τώρα μία δεύτερη ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτό το μοναδικό σεμινάριο αναπαλαίωσης! 

Μοναδικό γιατί απλά γίνεται… ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΨΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΛΟΥΣΤΡΩΝ!…

Οι συμμετέχοντες με μοναδικά όπλα, τα πινέλα στα χέρια και τη φαντασία τους, θα μυηθούν στις τεχνικές και τα μυστικά της αναπαλαίωσης με τα πρωτοποριακά χρώματα της Autentico (165 αποχρώσεις, πολλές συσκευασίες, αδιάβροχη σειρά κιμωλίας κ.α.) που έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόζονται ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΨΙΜΟ των παλιών λούστρων και κυρίως ΑΟΣΜΑ, οικολογικά, εύκολα και γρήγορα! Ιδιαίτερες τεχνοτροπίες, διχρωμίες, παλαίωση, δημιουργία ανάγλυφων διακοσμητικών και πολλά άλλα περιλαμβάνονται στο εντατικό αυτό 3ωρο, το οποίο θα κάνει τους συμμετέχοντες ικανούς να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά τα πάντα!!! 

Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία ή καλλιτεχνική «φλέβα», γι’ αυτό μην το σκέφτεστε άλλο και κρατήστε έγκαιρα τη θέση σας! 

Ο αριθμός συμμετοχών είναι πολύ περιορισμένος! 
*Οι συμμετέχοντες μπορούν (προαιρετικά) να φέρουν μαζί τους και κάποιο μικρό αντικείμενο (κορνίζα, δισκάκι κα) το οποίο θα επιμεληθούν μέσα στο τρίωρο.

Υπεύθυνη σεμιναρίου: Τόνια Νικολαΐδη - authorized Autentico stockist
www.facebook.com/events/1661949857202952/
Αξία συμμετοχής σεμιναρίου: 40€
Επικοινωνία και κρατήσεις στα: 6998128080/ 2109766821/ coloristasart@gmail.comΛίγα λόγια για τα μαγικά αυτά χρώματα:

Τα χρώματα κιμωλίας της Autentico έχουν πιστοποιηθεί ως οικολογικά και ασφαλή βάσει της αυστηρής Ευρωπαϊκής (ΕΝ71-3) και Αμερικάνικης νομοθεσίας!

Το ποσοστό περιεκτικότητας τους σε κιμωλία 35% (περισσότερο από κάθε άλλης εταιρείας) τους δίνει υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα και τα καθιστά τα πιο οικολογικά, ποιοτικά και αυθεντικά χρώματα κιμωλίας της αγοράς!

Είναι κατάλληλα για να βάψουν σχεδόν κάθε υλικό (ξύλο, λάκα, μελαμίνη, πλαστικό, μέταλλο, γυαλί κτλ), είναι πολύ φιλικά προς τον άπειρο χρήστη, διατίθενται σε ΠΑΝΩ ΑΠΟ 160 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ, σε σειρές ελαφρώς γυαλιστερές και αδιάβροχες με UV φίλτρα, και με μία ατελείωτη σειρά χρωματιστών κεριών και συμπληρωματικών προϊόντων υπόσχονται να σας συναρπάσουν!!
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons