Όλου του κόσμου οι Κυριακές στο ΕΥ ΖΗΝΌλες του κόσμου οι Κυριακές στο ΕΥ ΖΗΝ
Κάθε Κυριακή στις 14.30
Με τους: Ελπίδα Γαδ & Γιάννη Ρούσσο.

Κάπου το 1999, η Ελπίδα κι ο Γιάννης ξεκινούν μαζί τη μουσική τους πορεία, καθώς προέρχονται από την ίδια μουσική σχολή, αυτή του Φραγκίσκου Δακρότση. Εκείνη μαθαίνοντας κιθάρα και φωνητική, κι εκείνος μαθαίνοντας μπουζούκι. Μαζί, έκαναν αφιερώματα μεγάλων συνθετών, εμφανίσεις σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς της Ελλάδας και το 2006 κατέκτησαν την 1η θέση σε μαθητικό διαγωνισμό στις Κυκλάδες που διεξήχθη στη Νάξο. Έκτοτε, ο καθένας τράβηξε το δικό του μουσικό δρόμο.

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, ξαναβρίσκονται στο Ευ Ζην, ενώνοντας τις φωνές, καθώς και την αστείρευτη αγάπη τους για την καλή μουσική.

Με την κιθάρα της και το μπουζούκι του, θα ταξιδέψουμε από το παρελθόν μέχρι το παρόν και από τον ελληνικό μουσικό Βορρά μέχρι το Νότο, με αλησμόνητους έντεχνους, λαϊκούς αλλά και παραδοσιακούς ήχους, γεμίζοντας με καλή μουσική, το μεσημέρι αυτό της Κυριακής.

----------
ΕΥ ΖΗΝ
Φιλίνης 3 και Επτανήσου, Ερμούπολη
Τηλ.: 2281086030
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons