Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του Συριανού Καρναβαλιού “Γεώργιος Σουρής” 2018

Ενημερώνουμε τους δημότες, τους κατοίκους, τους επισκέπτες του νησιού μας, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι, λόγω της διεξαγωγής των Καρναβαλικών Εκδηλώσεων, και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/153-α’ απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων και την υπ΄αριθμ. 2132.15/244/2018 απόφαση του Λιμεναρχείου Σύρου: 
  • Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 και από ώρα 19:00 μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων, απαγορεύεται η κυκλοφορία στα εξής σημεία: 1) σε τμήμα της οδού Εθνικής Αντιστάσεως και συγκεκριμένα από το ύψος του Γηπέδου Άνω Σύρου μέχρι και την είσοδο της Καμάρας στον οικισμό της Άνω Σύρου και 2) σε τμήμα της οδού 3ης Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα από την είσοδο της Καμάρας μέχρι την περιοχή Απάνω Μεριά Άνω Σύρου για απόσταση εκατό (100) μέτρων. 
  • Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 και από ώρα 16:00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων, απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων επί της παραλιακής οδού «Ακτής Στρατάρχου Παπάγου», «Ακτής Εθνικής Αντιστάσεως» και «Ακτής Πέτρου Ράλλη», ενώ από ώρα 15:00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων, απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων στις οδούς Ελ. Βενιζέλου, Α & Ε. Μπαρμπέτα, Γ. Γουλανδρή, Παναγούλη, Θ. Σπερχειού, Στ. Πρωίου έως τη διασταύρωση με την οδό Κέας, Γ. Γεννηματά, Μ. Μερκούρη και Ι. Βαρδάκα, Χίου, Λεωτσάκου, Κ. Καραμανλή και έμπροσθεν της Πλ. Μιαούλη και του Θεάτρου «Απόλλων». 
  • Κατά την ανωτέρω ημέρα και ώρα επιτρέπεται η προσωρινή στάθμευση των Ε.Δ.Χ. οχημάτων (πιάτσα ταξί) στην ανατολική πλευρά του περίφρακτου χώρου του λιμένα Ερμούπολης, από το ύψος του ξενοδοχείου «ΔΙΟΓΕΝΗΣ» έως το ύψος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σύρου. 
  • Από το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 08:00 έως την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 και μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων, απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων στις οδούς Κ. Καραμανλή, Λεωτσάκου και Μ. Μερκούρη, Γ. Γεννηματά, Ε. Μπαρμπέτα και Γ. Γουλανδρή. 
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παράλληλες οδούς. 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.


Γραφείο Τύπου Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons