ΣΙΝΕΜΑ: Pink Floyd - The Wall (Πινκ Φλόυντ - Το Τείχος)

Η Κινηματογραφική ομάδα των φοιτητών/τριών του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων, παρουσιάζει την ταινία "Pink Floyd - The Wall" [Πινκ Φλόυντ - Το Τείχος] (Alan Parker) στα πλαίσια του αφιερώματος "Musicals" την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018 στο αμφιθέατρο του πρώτου Γυμνασίου Σύρου (Κωνσταντινουπόλεως 2) και ώρα 21:15.


ΥΠΟΘΕΣΗ: Το Pink Floyd – The Wall είναι κινηματογραφικό έργο των Pink Floyd σε σκηνοθεσία του Άλαν Πάρκερ με πρωταγωνιστή τον Μπομπ Γκέλντορφ.

Ένας τραγουδιστής της ροκ-εν-ρολ, κλειδωμένος στο δωμάτιό του γλιστρά σιγά-σιγά στους εφιάλτες του. Μια πρωτότυπη "ερμηνεία" της μουσικής των Πινκ Φλόιντ από τον ομώνυμο δισκο τους.

Το έργο συνυφαίνει τις αναμνήσεις και φαντασιώσεις του πρωταγωνιστή Πινκ, ενώ αυτός αναπολεί τα βιώματα και τις αγωνίες του κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων ανάμεσα στις μουσικές του εμφανίσεις.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Σκηνοθεσία Άλαν Πάρκερ και Gerald Scarfe
Παραγωγή Άλαν Μάρσαλ
Σενάριο Ρότζερ Γουώτερς
Πρωταγωνιστές Μπομπ Γκέλντοφ, Christine Hargreaves, Eleanor David, Alex McAvoy, Μπομπ Χόσκινς, Michael Ensign, Ρότζερ Γουώτερς, Jenny Wright, Robert Bridges και James Laurenson
Μουσική Ρότζερ Γουώτερς και Ντέιβιντ Γκίλμορ
Φωτογραφία Πίτερ Μπίζιου
Μοντάζ Gerry Hambling
Εταιρεία παραγωγής Metro-Goldwyn-Mayer και Goldcrest Films
Διάρκεια 95 min


Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons