«Σύρο…. το χορό» στο θέατρο Απόλλων

Στο πλαίσιο του χριστουγεννιάτικου προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Χριστούγεννα στη Σύρο», το Λύκειο Ελληνίδων Σύρου, με τις χορευτικές του ομάδες και τη φιλική συμμετοχή καλλιτεχνών συνεργατών του, παρουσιάζει την παράσταση «Σύρο…. το χορό», την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 19:00, στο Θέατρο Απόλλων. 

Από το βαλς και το ταγκό μέχρι τους παραδοσιακούς μας χορούς κι από την εποχή του μεσοπολέμου μέχρι σήμερα, η ιστορία του Λυκείου Ελληνίδων συμβαδίζει με την ιστορία του τόπου μας, σε μια εορταστική κεφάτη διαδρομή, όπου η γνώση, ο χορός και το τραγούδι συνυπάρχουν και συνοδοιπορούν. Τι σχέση έχει ο Ροΐδης με τον αποκριάτικο χορό στο σπίτι Συριανού μεγαλοαστού και πώς ο Σουρής σατιρίζει την συνύπαρξη «βελάδας» με τη νησιώτικη βράκα; Αυτά και άλλα πολλά σας περιμένουν στην παράσταση του Λ.Ε.Σ. που σας υπόσχεται μια ξεχωριστή κεφάτη βραδιά, λίγο πριν «επίσημα» ανοίξει το Τριώδιο. 


Τιμές Εισιτηρίων: 8 και 5 ευρώ


Σκηνοθεσία: Γιάννης Δεσύπρης
Σκηνική Επιμέλεια: Μαλαματή Αναστασοπούλου
Tags: , , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons