Μουσικές Πέμπτες στο ΕΥ ΖΗΝΑυτή την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 21.00, υποδεχόμαστε στο ΕΥ ΖΗΝ τους Groovy Blender για μια ακόμα μοναδική μουσική βραδιά!


Οι Groovy Blender έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο νησί της Σύρου όπου και συναντήθηκαν πρώτη φορά, το 2015. Ξεκίνησαν ως τριμελή μπάντα, με την Φωτεινή Ουσύρα στη φωνή, τον Θεόδωρο Μπούσιο στο ηλεκτρικό μπάσο και τον Γιάννη Λάππα στην κιθάρα, ο οποίος και δημιούργησε το σχήμα. Με ζωντανές εμφανίσεις σε πολυχώρους εκδηλώσεων, bar, γάμους, φεστιβάλ και ιδιωτικά πάρτυ, η μπάντα κάθε φορά κερδίζει τις εντυπώσεις. Το καλοκαίρι του 2017 μπήκε το τέταρτο μέλος, ο Γιώργος Γεωργουσόπουλος στα πλήκτρα, ανανεώνοντας την ενέργεια και το ύφος της μπάντας. Με επιρροές από Amy Winehouse και Caro Emerald μέχρι Leonard Cohen και Dolly Parton οι Groovy Blender έχουν στόχο να δώσουν τη δίκη τους νότα στα αγαπημένα τους blues, rock και swing ακούσματα, να διασκεδάσουν και να αγγίξουν. 

Για περισσοτερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα τους στο Facebook www.facebook.com/groovy.blender/


----------
Φιλίνης 3 και Επτανήσου, Ερμούπολη
Τηλ.: 2281086030
Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons