Μουσικές Πέμπτες στο ΕΥ ΖΗΝΑυτή την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 21.00, υποδεχόμαστε στο "Ευ Ζην" τους "Νεύσις Τρίο" που θα μας ταξιδέψουν με μουσική ethnic- jazz, σε ένα πάντρεμα ανατολής με δύση, με στοιχεία αυτοσχεδιασμού.

Συμμετέχουν: 
Κοσκινάς Σοφοκλής, Ούτι
Ρούσσος Γιώργος, Σαξόφωνο και Κρουστά
Ρούσσος Ιωσήφ, Πιάνο

-ΝΕΥΣΙΣ: Ουσιαστικό που θα μπορούσε να προέρχεται από το ρήμα νεύω που σημαίνει γνέφω, κλίνω το κεφάλι, δηλώνοντας πολλές φορές την κλίση ή την κίνηση προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.
Μπορεί, όμως, να προέρχεται και από το ρήμα νέω που σημαίνει κολυμπάω, πλέω, κινούμαι μέσω ύδατος.

Το δικό μας ΝΕΥΣΙΣ υποδηλώνει την κίνησή μας στα φιλόξενα νερά της Μεσογειακής μουσικής, που αποτελεί τον κοινό τόπο των αγαπημένων μας ήχων.


Σε μια προσπάθεια να παντρέψουμε την τροπική πολυμορφία της Ανατολής με την αρμονική πολυφωνία της Δύσης, νέομεν (και πιθανώς νεύομεν) αυτοσχεδιάζοντας.


----------
ΕΥ ΖΗΝ
Φιλίνης 3 και Επτανήσου, Ερμούπολη
Τηλ.: 2281086030
Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.