Διάλεξη του βραβευμένου σκηνοθέτη Στίβεν Μπερνστάϊν και για την ίδρυση Σχολής Κινηματογράφου στην Σύρο

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με την υποστήριξη του 10ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας παρουσιάζουν τον διεθνούς φήμης βραβευμένο σκηνοθέτη του Ηollywood και συγγραφέα Steven Bernstein, ο οποίος θα μιλήσει σε ανοιχτή για το κινηματογραφόφιλο κοινό και όχι μόνο, εκδήλωση με θέμα «Η τέχνη του κινηματογράφου σήμερα» και θα αναφερθεί στην πρωτοβουλία του για την ίδρυση σχολής κινηματογράφου στη Σύρο καθώς και το όραμά του για τον Κινηματογράφο, στο αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής στην Λάρισα την Πέμπτη 7 Δεκέμβρη 2017 στις 7 το απόγευμα.

Το LiFF (Larissa International Film Festival – Artfools) είναι ένα φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε χρόνο εδώ και 9 χρόνια. Φέτος το 2018 θα γίνει το 10 επετειακό.

Γίνεται στην πόλη της Λάρισας με ταινίες από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, μαθητικό τμήμα και animation. Στη διάρκεια του φεστιβάλ πραγματοποιούνται αφιερώματα, εργαστήρια κινηματογράφου, φωτογραφίας, μόδας, παράλληλες προβολές, διαγωνιστικό ταινιών και φυσικά την τελευταία μέρα η απονομή βραβείων με την καθιερωμένη τελετή λήξης. Στο φεστιβάλ υπάρχει οργανωτική επιτροπή, κριτική επιτροπή, επιτροπή για το μαθητικό τμήμα και κυρίως πολλοί εθελοντές που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons