ΕΚΘΕΣΗ: Η Σύρα κι εγώ

Η Εικαστική έκθεση "Η Σύρα κι εγώ" από τα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου, σε συνεργασία με το ΔΕΕΠΣ - Δίκτυο Εικαστικών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Σύρου θα φιλοξενηθεί από 15-31 Δεκεμβρίου 2017 στην Αίθουσα Εμ. Ροίδη στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης.

Εγκαίνια: Παρασκευή 15/12/2017 | 19:00

Ώρες Λειτουργίας: 
Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00-14:00
Τετάρτη 20/12 | 18:00-21:00

Είσοδος ελεύθερη

Πρωτότυπα και ευφάνταστα κομμάτια παζλ, που θα μεταφέρουν και θα αφηγηθούν στο φιλότεχνο κοινό της Νέας Υόρκης τις προσωπικές ιστορίες τους, δημιουργούν τα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου, σε συνεργασία με το ΔΕΕΠΣ - Δίκτυο Εικαστικών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Σύρου. Η νέα αυτή δράση αποτελεί κομμάτι του «Puzzle Installation & Collaborative Project», ενός μεγάλου προγράμματος στον παγκόσμιο χάρτη με συμμετοχές από ανθρώπους και καλλιτέχνες κάθε ηλικίας, από όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για μία δυναμική και συνεχώς αναπτυσσόμενη ομαδική έκθεση, στο πλαίσιο της οποίας, καλλιτέχνες, εκπαιδευτικοί και παιδιά από διαφορετικές χώρες ενώνουν τη φωνή τους, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός μεγάλου έργου τέχνης.

Θέμα της δουλειάς που θα παρουσιάσει η ομάδα της Σύρου, με πρώτη στάση την αίθουσα Ροΐδη, εκπροσωπώντας την πρωτεύουσα των Κυκλάδων στη Νέα Υόρκη, είναι «Η Σύρα κι εγώ».

Συνδιοργανωτές της δράσης αυτής είναι το Τμήμα Πολιτισμου Κυκλάδων τις Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Περισσότερα για τις δράσεις του ΔΕΕΠΣ και την πορεία του πρόντζεκτ μπορείτε να βρείτε εδώ: 
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons