«Χριστούγεννα στολίζοντας στη Σύρο με τα παιδιά μας, δέντρο θα υιοθετήσουμε είναι το σύνθημα μας»Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, καλεί τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία της Σύρου, την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 στην πλατεία Μιαούλη, στις 18.00, στην εκδήλωση

«Χριστούγεννα στολίζοντας στη Σύρο με τα παιδιά μας, 
δέντρο θα υιοθετήσουμε είναι το σύνθημα μας»

Η εκδήλωση θα σηματοδοτήσει την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου μας, θα φωταγωγηθεί το Δέντρο, η Παιδική Ορχήστρα των Κυκλάδων θα συντροφεύει με τις μουσικές της και στη συνέχεια τα παιδιά θα στολίσουν τα δικά τους δεντράκια στο αίθριο του Δημαρχιακού Μεγάρου με τα στολίδια που θα φέρει το καθένα.

Προσκαλούμε τα παιδιά να προσφέρουν κάτω από τα δεντράκια τους ένα δώρο. Το δώρο αυτό θα μπορούσε να είναι ένα παιχνίδι το οποίο δεν χρησιμοποιούν πλέον και το οποίο βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Θα επιθυμούσαμε εξωτερικά να συνοδεύεται από μια κάρτα με μια ευχή και την ηλικία του παιδιού που προορίζεται το δώρο! Με αυτή την πράξη προσφοράς και αγάπης θα στείλουμε το μήνυμα των Χριστουγέννων και θα διατηρήσουμε άσβεστο το χαμόγελο στα χείλη όλων των παιδιών! 

Ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης σε συνεργασία με τους Προσκόπους της Σύρου καλεί όλους του δημότες να προσφέρουν είδη προσωπικής υγιεινής, τρόφιμα, είδη ένδυσης και υπόδησης στην αίθουσα των Προσκόπων (στη δεξιά πλευρά του Δημαρχιακού Μεγάρου) για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής.

Το κάθε σχολείο θα συγκεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο σημείο κατά μήκος της πλατείας Μιαούλη, γιατί θα ακολουθήσει συγκεκριμένη ροή με την καθοδήγηση των παρουσιαστών της εκδήλωσης, προς το εσωτερικό του Δημαρχείου για το στολισμό του δέντρου που θα υιοθετήσει. 

Η είσοδος ανά σχολείο σε συνεργασία με τους εθελοντές, θα πραγματοποιηθεί από τα σκαλάκια τους Δημαρχιακού Μέγαρο (σύμφωνα με την παρακάτω εικόνα), ενώ η έξοδος θα πραγματοποιείται από τις δυο πλαϊνές πόρτες και από την πίσω πόρτα του Δημαρχείου. 

Μετά το στολισμό των δέντρων θα ακολουθήσουν εκπλήξεις για τα παιδιά την πλατεία Μιαούλη.Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons