[ΑΝΑΒΟΛΗ] Πνευματική μουσική εκδήλωση στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου

Βασιλική Καρακώστα
Concert 2017
Ελληνική Κλασσική Δημοτική Μουσική
"ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ"

Πνευματική μουσική εκδήλωση 
Ι.Ν Αγίου Νικολάου, Ερμούπολη
Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2017 | Ώρα 19.00


Από την Ιερά Μητρόπολη ανακοινώνεται ότι η Πνευματική Μουσική Εκδήλωση του Αγίου Νικολάου, και ιδιαίτερα όσον αφορά στο Καλλιτεχνικό της μέρος, για τεχνικούς λόγους αναβάλλεται.Α' ΜΕΡΟΣ 
Κανόνα πίστεως...
Χαιρετισμός Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β'

Β' ΜΕΡΟΣ 
Βασιλική Καρακώστα 
Vconcert2017 
«Ελληνική Κλασική Δημοτική Μουσική» 
ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ από τη Μικρά Ασία τη Θεσσαλία, την Κύπρο, το Ιόνιο, την Ήπειρο, το Αιγαίο, την Κρήτη, τη Μακεδονία, τη Θράκη, και τον Πόντο.

Γ' ΜΕΡΟΣ
Απονομή τιμητικής διακρίσεως της Ιεράς Μητροπόλεως στην επί τιμή Λυκειάρχη κα Ειρήνη Δράκου, επί τη αποχωρήσει της εκ της ενεργού υπηρεσίας.

Παράδοση από τον Δημοσιογράφο κ. Παναγιώτη Κουλουμπή στον Σεβασμιότατο κ. Δωρόθεο Β' αντιγράφου της «ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» του έτους 1901, «Περί ορισμού της επετείου εορτής του Αγίου Νικολάου, ως ιδιαιτέρας εορτής του τε Βασιλικού και του εμπορικού Ναυτικού».

Δ' ΜΕΡΟΣ 
«Χριστός γεννάται....» Συριανά Κάλαντα 
Φήμη Σεβασμιωτάτου

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ;
Τμήμα της Μικτής Χορωδίας του Μουσικού Ομίλου Σύρου και Ανδρική Χορωδία Αγίου Νικολάου, υπό τη διεύθυνση του Ιωάννη Αργυρίου.

Ερμούπολη 30 Νοεμβρίου 2017
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons