ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ: Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην

Ο Θεατρικός Πολιτιστικός Όμιλος Απόλλων "Απόλλων" επαναλαμβάνει την επιτυχημένη παράσταση: "Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην" του Jeff Baron, στο θέατρο Απόλλων την Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2018 στις 20.30.

Το έργο διαδραματίζεται στη σημερινή εποχή, με ήρωες έναν γηραιό Εβραίο που πρόσφατα έχασε την αγαπημένη του σύζυγο, προσηλωμένο στις επιταγές της θρησκείας του, περιχαρακωμένο στον δικό του μικρόκοσμο που ζει απομονωμένος χωρίς συντροφιά, οδεύοντας στο φυσικό του τέλος με συσσωρευμένη πίκρα και θυμό. Ο δεύτερος ήρωας, νεαρός, εύπορος, στέλεχος μεγάλης εταιρίας, βιώνει την απόρριψη από το οικογενειακό του περιβάλλον και τον κοινωνικό του περίγυρο εξαιτίας των δικών του προσωπικών επιλογών. Αυτούς τους δυο ανθρώπους, η τύχη θα φέρει κοντά και θα τους υποχρεώσει σε αναγκαστική συμβίωση επί έξι μήνες, κάθε Πέμπτη για κάποιες ώρες.

Είναι φυσικό και αναμενόμενο οι δυο αυτοί διαφορετικοί κόσμοι να έρθουν σύντομα σε σύγκρουση. Η σφοδρή αντιπαράθεσή τους θα τους οδηγήσει στη συνειδητοποίηση ότι ο ακραίος ατομικισμός από τη μια και ο φόβος της απόρριψης από την άλλη δεν επιτρέπουν καμία διέξοδο σπρώχνοντάς τους σε ένα μοναχικό μονοπάτι που στην πραγματικότητα κανείς τους δεν μπορεί να αντέξει.

Χωρίς διδακτισμούς, το γλυκόπικρο αλλά και αισιόδοξο αυτό έργο του Τζεφ Μπάρον, μιλά στον θεατή για το πόσο ανώφελα μπορεί να ξοδευτεί μια ζωή, ανοίγοντάς όμως κι ένα παράθυρο στο φως των ανθρώπινων σχέσεων που στηρίζονται στην αλήθεια, την παραδοχή και την αποδοχή.

Σκηνοθεσία: Έυη Αριστείδου, σκηνικά /Κοστούμια: Πηνελόπη Ασλάνογλου

Εισιτήρια προπωλούνται στο φουαγιέ του θεάτρου από την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 10.00 - 13.00 πρωϊ και 18.30 - 20.30 το απόγευμα. 

Για κρατήσεις τις ίδιες ώρες στο τηλέφωνο 22810-85192. 
Τιμές εισιτηρίων 8 & 5 €.

Σας περιμένουμε όλους για ένα ευχάριστο θεατρικό βράδυ.
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons