3 χρόνια Empneusi 107 FM

3 χρόνια γεμάτα με έμπνευση!
3 χρόνια αγαπημένο ραδιόφωνο!

O Empneusi 107 FM γιορτάζει τα τρίτα του γενέθλια και κάνει party για τους φίλους του! Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 στις 21.00, στο cafe – bar Πειραματικό, στην παραλία της Ερμούπολης. Οι παραγωγοί του Empneusi θα παίξουν μουσική, ενώ ο Ζακ Στεφάνου & ο Γιάννης Βενιαμίν θα τραγουδήσουν για χρόνια πολλά!

Ο Empneusi 107 FM με έδρα την Ερμούπολη της Σύρου, ξεκίνησε να εκπέμπει την 01/11/2014 και έκτοτε έχει γίνει η αγαπημένη μας ραδιοφωνική συνήθεια τόσο στις Κυκλάδες μέσα από τους 107 MHz στα FM, όσο και σε πολλές ακόμα γωνιές της Ελλάδας και του κόσμου μέσα από το 107.gr. Παίζει τα αγαπημένα μας τραγούδια μέσα από την ελληνική έντεχνη & εναλλακτική μουσική σκηνή, διαλεγμένα ακούσματα από τη διεθνή σκηνή, ενώ μεταδίδει ειδικές εκπομπές θεματικού περιεχομένου και αφιερώματα. Μεταδίδει καθημερινό 24ωρο πρωτότυπο πρόγραμμα, με non-stop αλλά και ζωντανές εκπομπές από τις απογευματινές ώρες.

Ο Ζακ Στεφάνου είναι τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη. Ο πρώτος του δίσκος «Στο διάστημα δραπέτες» κυκλοφόρησε το 2003 από τη Sony σε Ελλάδα και Κύπρο. Τη διεύθυνση παραγωγής ανέλαβε η Δήμητρα Γαλάνη και την ενορχήστρωση ο Μανώλης Φάμελλος. Από τον δίσκο γνώρισε μεγάλη επιτυχία το τραγούδι «Δείξε μου τον τρόπο».

Ο δεύτερος δίσκος (2005) «Ένας όμορφος κόσμος» ήρθε να επιβεβαίωσει την επιτυχία του πρώτου. Σε συμπαραγωγή του Μάκη Μουράτογλου και της Δήμητρας Γαλάνη και πάλι από τη Sony, κατάφερε να καταξιώσει τον Ζακ Στεφάνου ανάμεσα στους τραγουδοποιούς της χώρας, με τα κομμάτια «Φτάσε στον πάτο», «Μικρό μου πόνι» και «Πάντα δικός σου», ντουέτο με την Ανδριάνα Μπάμπαλη να ξεχωρίζουν. Το 2006 δημιουργήθηκε η μΠάντα-Κοάλα, αρχικά χωρίς τον τίτλο μΠάντα-Κοάλα. Τα επόμενα χρόνια ο Ζακ Στεφάνου πραγματοποίησε δεκάδες συναυλίες σε Ελλάδα και . Το 2010 κυκλοφόρησε ο δίσκος «Koalaboration» από την ανεξάρτητη inRealTime Records, στον οποίο μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνονται τα κομμάτια «Χορεύεις στη γραμμή», «Μη μου φύγεις», «Το κορίτσι του Μετρό».

Ο Γιάννης Βενιαμίν μας έρχεται επίσης από τα βόρεια, γεννημένος στη Θεσσαλονίκη και μεγαλωμένος στην κωμόπολη του Σταυρού, στην περιφέρεια της Μακεδονίας. Είναι τραγουδοποιός, κιθαρίστας, τραγουδιστής και παραγωγός. Έχει κυκλοφορήσει μια ανεξάρτητη δουλειά με τίτλο «Υπέροχοι και μόνοι» το 2012 καθώς και το digital single “Το Ρολόι” το 2017 από την InRealTime Records, ενώ για μία πενταετία συμμετείχε στη Houseband στο Club του Σταυρού του Νότου.

Είσοδος ελεύθερη
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons