[ΑΝΑΒΟΛΗ] 1st Syros Island Road Trip - Το κυνήγι του χαμένου αναβάτη

Ο Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Σύρου – Syros Moto Club, θέλοντας να αναδείξει την ιστορία και τον πολιτισμό της Σύρου μέσα από το οδικό δίκτυό της, διοργανώνει την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 την εκδήλωση: «1st Syros Island Road Trip» - «Το κυνήγι του χαμένου αναβάτη», και σας προσκαλεί να έλθετε με την μοτοσυκλέτα σας, ανεξαρτήτως τύπου (παπιά, σκούτερ, on/off, street, chopper κλπ.) και κυβισμού και να δηλώσετε συμμετοχή.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μοτοσυκλέτες παντός τύπου στο πεζόδρομο της οδού Πρωτοπαπαδάκη από τις 09:30 έως τις 10:30 πμ.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 και οι μοτοσυκλέτες ακολουθώντας μυστική διαδρομή, θα διασχίσουν στο οδικό δίκτυο την Σύρου απόσταση 52 χιλιομέτρων, όπου θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε χρόνο ακριβώς της 1 ώρας και 50 λεπτών.

Κατά την διάρκεια της οδήγησης οι αναβάτες θα συναντούν σημεία αναφοράς (Checkpoints), όπου θα τους αναφέρεται σε κείμενο η διαδρομή για το επόμενο σημείο αναφοράς με αινιγματικό τρόπο. Σημείωση: Ο αναβάτης θα πρέπει να φωτογραφίζει κάθε φορά το Checkpoint. Κατά την διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχουν δοκιμασίες όπου ο αναβάτης ή ο συνεπιβάτης θα πρέπει να περάσει με επιτυχία, ειδάλλως βαθμολογείται αρνητικά. Στον τερματισμό θα δοθούν αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες οδηγούς, και δώρα στους τρεις πρώτους σε βαθμολογία. 

Δηλώσεις συμμετοχής* θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, στο κατάστημα «Κριθάρης» (έναντι παλαιάς αφαλάτωσης). Σημείωση συμμετέχον είναι η μοτοσυκλέτα του κάθε αναβατή.

Στην εκδήλωση μπορούν να λάβουν μέρος παντός τύπου μοτοσυκλέτες και κυβισμού (παπιά, σκούτερ, on/off, street, chopper κλπ.) , με την προϋπόθεση να διαθέτουν όλα τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και πινακίδες. Ο αναβάτης και τυχόν συνεπιβάτης θα πρέπει να φοράει υποχρεωτικά κράνος ασφάλειας, να έχει δίπλωμα οδήγησης μοτοσυκλέτας και απαραίτητα κινητό τηλέφωνο με φωτογραφική μηχανή.

*Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεων συμμέτοχων στο κατάστημα «Κριθάρης» (έναντι παλαιάς αφαλάτωσης) ώρες καταστημάτων ή στην σελίδα του Facebook: SyrosMotoClub ή στο τηλεφωνο: 6936556965 Έφορος δημοσίων σχέσεων του Μο.Συ.Σ. Χατζαντώνης Νικόλαος.

Θα χαρούμε να συμμετάσχετε. Be there and have Moto Crazy Fun.
Tags:

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons