The DJs Saved My Life @ Πειραματικό

Ένα Φεστιβάλ οικονομικής ενίσχυσης για το Νίκο Διαμαντόπουλο

Ο Νίκος Διαμαντόπουλος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες μουσικούς παραγωγούς/DJs/remixers που χαίρει τεράστιας εκτίμησης κι αγάπης, όχι μόνο από την πλευρά του κοινού και από όλους τους συναδέλφους του,αλλά και από το συριανό κοινό, καθώς πολύ συχνά τιμά με την παρουσία του το νησί μας ξεσηκώνοντάς μας με τη μουσική και το χαμόγελο του!

Το 2017 ήταν μια χρονιά-σταθμός στη ζωή του, όχι γιατί κυκλοφόρησε άλλη μια επιτυχία αλλά γιατί το Μάρτιο, δυστυχώς, διαγνώστηκε με νευρίνωμα (καλοήθη όγκο στο κεφάλι) σε πολύ δύσκολο σημείο κι έτσι βρίσκεται να αντιμετωπίζει εδώ και καιρό την μεγαλύτερη πρόκληση στη ζωή του… μία πολύ σπάνια περίπτωση που σε συνδυασμό με τον μικρό πληθυσμό της Ελλάδας την κάνει ακόμη πιο σπάνια.

Εννιά στους δέκα γιατρούς που εξέτασαν τον Νίκο, λόγω της δύσκολης πρόσβασης στον όγκο και λόγω της σπανιότητας της περίπτωσης δεν τον αναλαμβάνουν και τον παρότρυναν σθεναρά να πάει στο εξωτερικό, αφού δεν υπάρχει η εμπειρία για μια τόσο περίπλοκη εγχείρηση στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Διαμαντόπουλος πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα στο Ινστιτούτο Νευροχειρουργικής Ini στο Αννόβερο, που εξειδικεύεται σε τέτοια περιστατικά και το κόστος γι’ αυτή τη δύσκολη επέμβαση είναι τεράστιο. Έτσι, τέσσερις φίλοι του πήραν την πρωτοβουλία και την απόφαση να βοηθήσουν.

Η μουσική είναι το μεγάλο πάθος του Νίκου, η μουσική μας φέρνει πιο κοντά και μας ενώνει στις δύσκολες και τις καλές στιγμές. Γι’ αυτό φίλοι, γνωστοί, συνεργάτες, παρέες μικρές και μεγάλες και σχεδόν όλοι οι Έλληνες DJ’s συγκεντρώνονται για να παίξουν μουσική με μοναδικό σκοπό να βοηθήσουν τον αγαπημένο τους φίλο. 29/9 Casablanca Soul (Σαντορίνη) 29/9 Μikro Bar (Ρόδος), 30/9 Bolivar (Αθήνα), 1/10 Picadilly (Αίγιο), 8/10 Picadilly (Θεσσαλονίκη), 8/10 Prestige (Ξάνθη), 14/10 Pas Mal (Πάτρα), 15/10 Bar Rouge (Τρίκαλα), 15/10 Πειραματικό (Σύρος) 

Οι DJs συμμετέχουν αφιλοκερδώς και όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για τη θεραπεία του Νίκου.

Το “The DJS SAVED MY LIFE” έρχεται στη Σύρο την Κυριακή 15/10/2017, στο Πειραματικό (Ακτή Πέτρου Ράλλη 43).

Συμμετέχουν αλφαβητικά οι DJs: Dimitris Varthalitis, Don Christos,  G-Groove, George Junior, Giannis Maragos, Haris Xydis, Kostas Skretas, Kostas XX, Leo Son, Marky D, Mr Daellis, Panos K, Seremetis, Takis Chiotis,Tatiana Quest, Theodore Ali, Vangelis Pavlou. 

Έναρξη 5 το απόγευμα, στην είσοδο του καταστήματος θα υπάρχει κουτί οικονομικής ενίσχυσης.

Όσοι δεν μπορούν να παραβρεθούν στα πάρτι, αλλά επιθυμούν να συνεισφέρουν με άμεση κατάθεση σε λογαριασμό: Τράπεζα Πειραιώς | IBAN GR63 0172 1740 0051 7404 4110 926, Νίκος Διαμαντόπουλος. 

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους & ιδιαίτερα όλους τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες. 

Σας περιμένουμε!
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons