ΒΙΒΛΙΟ: Ιστορίες για να λέμε... | Μαριλένα Γιαννούλη

Σας προσκαλούμε στο χώρο της Βιβλιοθήκης του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης όπου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου παιδαγωγικών ιστοριών:

"Ιστορίες για να λέμε..."
Συγγραφέας: Μαριλένα Γιαννούλη

το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:45

Εικονογράφος: I.Αγγελοπούλου
Προλογίζει: Π. Λίτσας
Σχολιασμός κειμένου: Ει. Τσαβαλά
Σχολιασμός εικόνων: Ι. Δανέλης
Διαβάζουν αποσπάσπασματα: Α. Φέρμελη - Σ. Σκουργιά
Επιλογή μουσική: Ι. Ρηγούτσος


Λίγα λόγια για το βιβλίο
Οι "Ιστορίες για να λέμε" είναι ένα βιβλίο που περιλαμβάνει παιδαγωγικές ιστορίες για μικρά και μεγάλα παιδιά. Κάθε ιστορία δίνει και διαφορετικά μηνύματα όπως: Το μήνυμα της αξίας της φιλίας, της αποδοχής του εαυτού μας, της εμπιστοσύνης στους γονείς μας, της αποφυγής υιοθέτησης επιπόλαιων συμπεριφορών, της επισήμανσης των απλών πραγμάτων που συνθέτουν το νόημα της ευτυχίας. Κι όλα αυτά δοσμένα με έναν απλό και ενδιαφέροντα τρόπο. Μετά τις ιστορίες ακολουθούν ασκήσεις δημιουργικής έκφρασης.
Μαριλένα Γιαννούλη

Η Μαριλένα Γιαννούλη γεννήθηκε στην Αθήνα, έζησε κι εργάστηκε ως εκπαιδευτικός, στο Βύρωνα, τη Ραφήνα και τη Σύρο. Μετά τις πρώτες της σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά, στράφηκε στα παιδαγωγικά. Σπούδασε στην Αρσάκειο Παιδαγωγική Ακαδημία Ψυχικού και το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο οποίο κι εξειδικεύτηκε στην Ειδική Αγωγή. Εργάζεται εδώ και τριάντα ένα χρόνια στη Δημόσια Εκπαίδευση κι έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία τόσο στον χώρο της γενικής όσο και της ειδικής εκπαίδευσης, τον οποίο και υπηρέτησε μέσα από τμήματα ένταξης και στο ΚΕΔΔΥ. Τα τελευταία έξι χρόνια είναι Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ποσειδωνίας, Σύρου. Έχει δύο κόρες και μια εγγονή.
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons