Επέτειος Ίδρυσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών 2017

Σας γνωρίζουμε ότι την Τρίτη 24-10-2017 θα εορταστεί σε ολόκληρη τη χώρα η επέτειος της ίδρυσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Για τον εορτασμό της ημέρας, με την αρ. πρωτ. 31846/21-9-2017 απόφαση και το με αρ. πρωτ.31847/21-9-2017 έγγραφο του Υπουργού Εσωτερικών ορίστηκε σημαιοστολισμός όλων των Δημοσίων, Περιφερειακών και Δημοτικών Καταστημάτων καθώς και των Καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ σε όλη την επικράτεια, από την 8η πρωινή ώρα μέχρι τη δύση του ηλίου της 24ης Οκτωβρίου 2017.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας αυτής, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις στις οποίες σας καλούμε να παραστείτε:

Στις 24-10-2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και αμέσως μετά, εντός του Ι.Ν. θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από τον Δικηγόρο και Νομικό Σύμβουλο της Νομικής Υπηρεσίας Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Ελευθέριο Μπάλλα.

Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο Εθνικό Ηρώο της πόλης (προ του Ι.Ν.) από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.

Τελετάρχες ορίζονται, οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μουρσελάς και Κωνσταντίνος Ρουσουνέλος, υπάλληλοι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons