11η Πανελλήνια Συνάντηση των Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης (18-21.10.2017)

Με στόχο τη δημιουργία νέων συνθέσεων και πρακτικών στην πρόληψη των εξαρτήσεων και την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας, πραγματοποιείται στη Σύρο από τις 18 έως τις 21 Οκτωβρίου 2017, η 11η Πανελλήνια Συνάντηση των Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης.

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα επιστημονικά γεγονότα στο χώρο της πρόληψης, το οποίο διοργανώνει το Κέντρο Πρόληψης "Θησέας Κυκλάδων" σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης.

Με τίτλο "Συμπλέοντας ξαναχτίζουμε κοινότητες", η Συνάντηση έχει στόχο την ανταλλαγή απόψεων και καλών πρακτικών και τη δικτύωση μεταξύ των φορέων για την προώθηση της πρωτογενούς πρόληψης των εξαρτήσεων και της προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Στη φετινή συνάντηση που θα διεξαχθεί στη Σύρο πρόκειται να συμμετάσχουν σημαντικοί εκπρόσωποι του χώρου της πρόληψης, καθιστώντας τις Κυκλάδες, κέντρο συνένωσης αλλά και ανταλλαγής σημαντικών επιστημονικών δεδομένων.

Στο πλαίσιο της συνάντησης πρόκειται να πραγματοποιηθούν ομιλίες, εργαστήρια, συζητήσεις, ομάδες εργασίας.

Η έναρξη του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Απόλλων την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 στις 18.00. Θα μιλήσει ο καθηγητής Ανατομικής και Ιστολογίας ΑΠΘ, Γεώργιος X. Παπαδόπουλος, με θέμα "Κοινωνιο-βιολογία της ευτυχίας: συμπλέοντας με την επιθυμία και την ευχαρίστηση".

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Του Κέντρου Πρόληψης «Θησέας Κυκλάδων» 
Γεώργιος Λεονταρίτης

Η συντονίστρια του Πανελλήνιου Δικτύου Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης 
Γιάννα Ζορμπά

Πληροφορίες
diktyoorg.wordpress.com/author/diktyoorg/
2281085149
thiseask@otenet.gr
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons