Δίωρο εκπαιδευτικό εικαστικό project για παιδιά με τίτλο "Το δικό μου Νησί"

Το Δίκτυο Εικαστικών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Σύρου, στα πλαίσια της έκθεσης Tidal Flow RElocated, οργανώνει παιδικό εικαστικό εργαστήρι στην Πινακοθήκη Κυκλάδων!

Η εικαστικός και εκπαιδευτικός Σοφία Κυριάκου θα παρουσιάσει ένα δίωρο εκπαιδευτικό εικαστικό project με τίτλο "Το δικό μου Νησί" για παιδιά ηλικίας 7-12 χρονών, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 στις 12:00, στην Πινακοθήκη Κυκλάδων, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Tidal Flow RElocated που διεξάγεται αυτή τη περίοδο στην Πινακοθήκη.

Το εργαστήρι είναι ανοιχτό αλλά οι θέσεις είναι περιορισμένες. Παρακαλούμε για την κράτηση θέσεων στείλτε μας email στο deepsyros@gmail.com με το όνομα του παιδιού / παιδιών.

Την ώρα του εργαστηρίου οι γονείς ή συνοδοί παρακαλούνται να παραμείνουν στον εκθεσιακό χώρο.

Το Δίκτυο Εικαστικών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Σύρου δημιουργεί εικαστικά προγράμματα για παιδιά και ενήλικους στο χωριό τους και στην κοντινή περιοχή τους.
Στόχο έχει η συνεργασία του με τοπικούς και με άλλους πολιτιστικούς φορείς της Σύρου, της υπόλοιπης Ελλάδας και του εξωτερικού, έτσι ώστε να να συμβάλει στην γεφύρωση και προβολή των εικαστικών τεχνών.


Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons