Θεατρική παράσταση "Σχέσεις 2x3" για τα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων & Εφήβων Σύρου

Η Θεατρική Ομάδα «ΟΡΑΜΑ» της Κατερίνας Γιαμαλίδου, στην οποία συμμετέχουν αφιλοκερδώς επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιοί καθώς και ο Συριανός ηθοποιός Νίκος Μαυράκης γνωστός απο τις τηλεοπτικές σειρές ¨ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ» & «ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ», θα παρουσιάσουν το θεατρικό έργο με τίτλο «ΣΧΕΣΕΙΣ 2Χ3», την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 στις 19:00 στο Θέατρο Απόλλων.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ο Συριανός Νίκος Μαυράκης, Κατερίνα Γιαμαλίδου, Θάνος Χαμπέρης, Κορίνα Τριανταφύλλου, Κώστας Βελέντζας, Χρυσή Δημήκου, Κωνσταντίνο Μπούτσικα, Ρεγγίνα Ιωαννίδου, Ιωάννα Θεοδωροττούλου, Ηλίας Λαμπρινέας, Ivan Lopez.

Έντεκα επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιοί, που ζουν και δημιουργούν σε τρεις χώρες, την Ελλάδα, την Ελβετία και την Κούβα, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία θεατρική ομάδα το “ΟΡΑΜΑ” και κάνουν πραγματικότητα την αλληλεγγύη, αγάπη και υποστήριξή τους για έναν καλό σκοπό, για τα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων & Εφήβων Σύρου, με ένα ξεχωριστό έργο με τίτλο "Σχέσεις 2x3", μία γλυκιά κωμωδία που καταγράφει το σήμερα της σύγχρονης γυναίκας.

Η γλυκιά κωμωδία «Σχέσεις 2x3» δείχνει τις γυναίκες όπως είναι σήμερα. Δυναμικές, ανεξάρτητες, διεκδικητικές. Παράλληλα, παρατηρεί το μπέρδεμα των αντρών μ’ αυτές τις τόσο διαφορετικές γυναίκες και παρουσιάζει αστείες καταστάσεις που δημιουργούνται στις σχέσεις τους μαζί τους.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει απο τις 20 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Απόλλων, στην Στέγη ανηλίκων και εφήβων, στο κατάστημα ρούχων Μαραγκός και στο κατάστημα ρούχων Spazio Plus.

Tιμή εισιτηρίων: ενήλικες 10 ευρώ
Τιμή εισιτηρίων: παιδιά (έως 12 ετών) 5 ευρώ
Όλα τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν στην Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου. για το έργο που επιτελεί 21 χρόνια με αγάπη για τα παιδιά.
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons