Δηλώστε συμμετοχή στο Συριανό Καρναβάλι "Γεώργιος Σουρής" 2018


Αποδράστε από την καθημερινότητα, απολαύστε Κυκλαδίτικες Απόκριες στην αρχοντική Σύρο, ζήστε ένα μοναδικό ξεφάντωμα με αιγαιοπελαγίτικο αέρα. 

Το Συριανό Καρναβάλι "Γεώργιος Σουρής" αποτελεί μια μοναδική εμπειρία με πολλές επιλογές για τον επισκέπτη.

Οι εκδηλώσεις του εξαπλώνονται στα όμορφα χωριά της Σύρου με την παρέλαση των Καρναβαλιστών, καθώς και στον μεσαιωνικό οικισμό της Άνω Σύρου, απ’ όπου ξεκίνησε και εδραιώθηκε το Συριανό Καρναβάλι, με την αναβίωση του παραδοσιακού καρναβαλικού εθίμου τα «Ζεϊμπέκια». 

Το Συριανό Καρναβάλι ολοκληρώνεται με τη μεγάλη παρέλαση την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στο ιστορικό κέντρο της Ερμούπολης και τα παραδοσιακά Κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα στις εξοχές της Σύρου.

Ένα αρχοντικό Καρναβάλι γεμάτο χορό και κεφάτους ανθρώπους.

Μπορείτε να συμμετέχετε με τη ζωντάνια και τη θετική σας διάθεση, στις προγραμματισμένες καρναβαλικές εκδηλώσεις, ξεφαντώνοντας στους δρόμους της Ερμούπολης, στα σοκάκια της Άνω Σύρου και στα υπέροχα χωριά του νησιού μας, δημιουργώντας μια καρναβαλική ομάδα τσυμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής στο link https://goo.gl/CRSU3H

Οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Συριανού Καρναβαλιού “Γεώργιος Σουρής” 2018 θα διαρκέσουν από τις 28/01/2018 έως 19/02/2018.

Πληροφορίες στο Γραφείο Πολιτισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, τηλ. 2281361064-2281361065, email: politismos@syros-politismos.gr

Προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επιλέξετε ή να δημιουργήσετε μια ομάδα, ώστε να συμμετέχετε στο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού. Το Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού είναι ένα παιχνίδι δράσης, εξερεύνησης και διασκέδασης για όλες ηλικίες στο πλαίσιο του Συριανού Καρναβαλιού. Επιφυλάσσει για τους επίδοξους κυνηγούς πλήθος εκπλήξεων, εμπειριών, κωμικών καταστάσεων, καθώς και γνωριμία με την ιστορία της Σύρου.

Θα ζήσετε με τους συμπαίκτες σας απίθανες στιγμές γέλιου, αγωνίας και δράσης.

Πληροφορίες στη σελίδα στο facebook krimenoloukoumi, email: syroscarnival.loukoumi@gmail.com

'Εαν επισκεφθείτε τη Σύρο τις ημέρες του Συριανού Καρναβαλιού εξασφαλίστε άμεσα τη διαμονή σας σε κάποιο ξενοδοχείο ή δωμάτιο.

Ανεβάστε τη διάθεσή σας και ζήστε το καρναβάλι στη Σύρο!


Γραφείο Επικοινωνίας Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags:

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons