ΘΡΗΣΚΕΙΑ: Εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Ανακοινώνεται προς το χριστιανικό πλήρωμα της Σύρου ότι ο Εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου θα εορτασθεί στον ομώνυμο Ι.Ν. της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που βρίσκεται στην Ερμούπολη της Σύρου, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Ώρα 7.00 μ.μ.: Ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κορώνειας κ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ, μετά το πέρας του οποίου θα πραγματοποιηθή η Λιτάνευσις της Ιεράς εικόνος της Θεομήτορος ανά την πόλιν, συνοδεία Προσκόπων, της Δημοτικής Μουσικής καί του Λυκείου Ελληνίδων και εν συνεχεία θα επακολουθήση Ιερά Παράκλησις.

ΤΡΙΤΗ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Ώρα 7.30 π.μ.: Ο Όρθρος και εν συνεχεία περί ώραν 8.30 π.μ. θα τελεσθή η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κορωνείας κ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ.

Προσκαλούνται οι ευσεβείς και φιλέορτοι Χριστιανοί, όπως προσέλθουν και συμπροσευχηθούν εις την Ιεράν ταύτην Θεομητορικήν πανήγυριν.


Ερμούπολις Αύγουστος 2017

ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
+Αρχιμ. Αλέξανδρος Τσιουχάρης 
Αντώνιος Γαβαλάς 
Ιωάννης Γεωργίου 
Χρήστος Μοιράγιας 
Νικόλαος Νικολιάς
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.