«Δύο ονόματα.... Μια ιστορία» - Βαρδάκας και Ρεθύμνης

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση – ομιλία που διοργανώνουμε με θέμα: 

«Δύο ονόματα..… Μια ιστορία»

Μια Ιδιαίτερη εκδήλωση αφιέρωμα για να τιμήσουμε τους Μεγαλους Ευεργέτες της Σύρου Βαρδάκα και Ρεθύμνη, με ομιλητή τον δημοσιογράφο – ιστοριογράφο κ. Παναγιώτη Κουλουμπή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  3 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20.00, στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Παναγίας Επισκοπειανής. 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν βίντεο με σπάνιο αρχειακό φωτογραφικό υλικό που εχει επιμεληθεί ψηφιακά ο Βαγγέλης Παραμάνης απο τα έργα τις ήμερες την ζωή και τις ευεργεσίες των μεγάλων αυτών ανθρώπων που έζησαν κοντά μας ως Μεγάλοι Ευεργέτες άλλα και ως Συνηθισμένοι Ανθρωποι, Γείτονες και Συμπολίτες χαρίζοντας αγάπη, καλοσύνη και ανθρωπιά σε όλο τον κόσμο.

Η εκδήλωση και θα πλαισιώνεται με ζωντανή μουσική με Κανονάκι Ούτι και Φωνή που θα εκτελούν οι νέοι και αξιόλογοι μουσικοί Ναυσικά Γκοτζαμάνη και Παναγιώτης Παναγάκης.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, θα προσφερθεί κέρασμα στους παρευρισκόμενους. 

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.


Το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος 
Ελευθερία Δημάκη 

Ο Γραμματέας 
Αντώνης Παλαιολόγος
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons