18η Επιστημονική Εκδήλωση "Μεταβολικά Νοσήματα – Νεότερα Δεδομένα" (21-24.9.2017)

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Τα μεταβολικά νοσήματα, απόρροια του ασύμμετρου - τοξικού σημερινού τρόπου ζωής, αποτελούν τις επιδημικές απειλές για την υγεία της κοινωνίας και τη σύγχρονη πρόκληση για τους θεραπευτές. Πρόκληση που απαιτεί συγκροτημένη γνώση και δεξιότητα ιατρικής παρέμβασης.

Το Ελληνικό Κολλέγιο Μεταβολικών Νοσημάτων (Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν.) οργανώνει από πενταετίας σειρά επιστημονικών εκδηλώσεων στις οποίες επιδιώκεται αφενός η αναβάθμιση της γνώσης μας στα νοσήματα αυτά με την προσθήκη των τελευταίων βιβλιογραφικών δεδομένων και αφετέρου η απόκτηση δεξιότητας στην εφαρμογή των κατευθυντήριων οδηγιών στην κλινική πράξη.

Στην όμορφη Σύρο, 21 έως 24 Σεπτεμβρίου 2017, μαζί με επίλεκτους ομιλητές θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να βρεθούμε μαζί σας σε μια παρόμοια στοχευμένη και χρήσιμη επιστημονική συνάντηση.

Σας περιμένουμε.

Για το Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν.
Δρ. Α. Μελιδώνης


Η 18η Επιστημονική Εκδήλωση του ΕΚΟΜΕΝ (Ελληνικό Κολλέγιο Μεταβολικών Νοσημάτων) «Μεταβολικά Νοσήματα – Νεότερα Δεδομένα», θα πραγματοποιηθεί από τις 21-24 Σεπτεμβρίου 2017, στη Σύρο, στο Ξενοδοχείο HERMES.
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons