[ΑΚΥΡΩΣΗ] 1ο Πάρτι του Stray Art Festival

Tο Stray Art Festival έρχεται να ταρακουνήσει τα νερά του Αιγαίου γιορτάζοντας την έναρξη της πρώτης περιπλανώμενης γιορτής δρόμου στην Ερμούπολη της Σύρου με ένα μοναδικό cocktail party το Σάββατο 26 Αυγούστου στον ιστορικό χώρο του Ταρσανά!

Ξεκίνησε με ένα Warm Up Graffiti Session στο κέντρο της πόλης, με την επιμέλεια τοιχογραφιών σε τοπικά μαγαζιά και συνεχίζει με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις σε βασικούς χώρους δράσης του 3ήμερου φεστιβάλ.

Στις 24 Αυγούστου καλωσορίζει την Urban Act η οποία καταφθάνει στο νησί ανοίγοντας το φεστιβάλ με την φιλοτέχνηση του τοίχου του Νεωρίου. Η Urban Act αποτελεί ένα συλλογικό φορέα δημιουργίας και προώθησης δημόσιων τοιχογραφιών στην Ελλάδα με συνεργασίες με οργανισμούς και φορείς οι οποίοι εφαρμόζουν προγράμματα δημόσιων τοιχογραφιών ανά τον κόσμο. Από τις τελευταίες και αρκετά αναγνωρισμένη δουλειά τους αποτελεί η συνεργασία τους με το δημοτικό κολυμβητήριο Βόλου.

Urbanact x Municipality of Volos. Municipal swimming pool. Volos / Greece 2017.
Φωτογραφία: aerial.gr - Artist: Same84

Στις 26 Αυγούστου στα πλαίσια ενίσχυσης των δημιουργικών δράσεων του Stray Art Festival, έρχεται μια καλοκαιρινή γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στον ιστορικό χώρο του Ταρσανά όπου θα υπάρξουν και άλλα δρώμενα στο 3ήμερο του κύριου φεστιβάλ.


Ο Ταρσανάς αποτελεί από τις πρώτες ναυπηγικές μονάδες της Σύρου με μεγάλη ιστορία που ακόμα και σήμερα λειτουργεί στο κομμάτι επισκευής πλοίων .Μέσα σε αυτό το θεατρικό σκηνικό που εμπνέεται από το βιομηχανικό στυλ, με θέα βάρκες,πλοία και το γαλάζιο της θάλασσας έρχεται να φιλοξενηθεί το 1ο πάρτι του Stray Art Festival.


Ελάτε να γνωρίσετε τον χώρο και να χορέψετε μαζί μας υπό το φως των αστεριών, να δοκιμάσετε μπύρες και cocktails από το υπαίθριο μπαρ εμπνευσμένα από την πολυχρωμία του Φεστιβάλ και να μαγευτείτε από τα κόλπα των Barmen όπου θα βρίσκονται στο χώρο για να εξυπηρετήσουν τους Strayers!!

On Decks: Ανδρέας Μπένος-Πάλμερ και Γιώργος Λαυτσής-Σκρέτας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση: https://tinyurl.com/ybjl9h8q αλλά και για όλη την διοργάνωση:


Σας περιμένουμε να περιπλανηθούμε μαζί και να εμπλουτίσουμε την πολιτιστική αύρα του νησιού.
StRay Tuned for more!!---------------
Αγαπητοί Strayers, δυστυχώς λόγω καιρικών συνθηκών η αυριανή εκδήλωση ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ!! Η ομάδα του StrayArt, ζητά συγγνώμη για την αναστάτωση και θα φροντίσει για ένα ακόμα πιο δυνατό πάρτι καιρού επιτρέποντος !! 

Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και την αγάπη που δείχνετε στο φεστιβάλ !!!

Συνεχίζουμε δυναμικά και δημιουργικά!!
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons