Χρυσούλα Κεχαγιόγλου & Púrpura @ Χρούσσα

Επόμενη εμφάνιση Púrpura την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017 στις 21.00 στην Σύρο, στο χώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρουσσών στα Χρούσσα!!! 

Μια ελαφρώς παράδοξη μίξη οργάνων (κανονάκι και λάουτο, φλάουτο και τσέλο) που συνδέει τις παραδόσεις του κόσμου. 


Είσοδος 5 ευρώΧρυσούλα Κεχαγιόγλου & Púrpura

Το μουσικό συγκρότημα Púrpura – «μωβ» στα ελληνικά - ξεκίνησε την πορεία του το Δεκέμβρη του 2014 στην Αθήνα, με αφορμή την κυκλοφορία και παρουσίαση του πρώτου προσωπικού δίσκου της Χρυσούλας Κεχαγιόγλου «Σα φυλαχτό», αλλά και του ποικίλου υλικού που έχει δισκογραφήσει μέσ' τα χρόνια. Στην πορεία το ρεπερτόριό του εμπλουτίστηκε με τις δημιουργίες των μελών του και με μουσικές από την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Αργεντινή, την κέλτικη και την αραβική παράδοση.

Ο ήχος τους συνδυάζει στοιχεία από την κλασική μουσική και τις μελωδίες της «έθνικ» σκηνής. Το αποτέλεσμα είναι μια πρωτότυπη προσέγγιση των Μουσικών του Κόσμου με βασικό άξονα το συγκερασμό ανάμεσα στις τόσο διαφορετικές κουλτούρες. Δισκογραφικά, οι Púrpura έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση στον πρόσφατο δίσκο του Θοδωρή Κουέλη με τίτλο “Αγάπη”, στο οποίο συμμετέχουν με το τραγούδι “Ευχή”. 

Το Μάιο του 2017 το συγκρότημα πραγματοποίησε, με εξαιρετική επιτυχία, την πρώτη του εμφάνιση στο εξωτερικό, στο Γκρατς της Αυστρίας.

Facebook Page


Συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πάγου και Χρούσσων
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons