Συναυλία Αλκίνοου Ιωαννίδη & Ορχήστρας των Κυκλάδων στα Χρούσσα

Θα ΄μαι κοντά σου όταν με θες…..

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, o σπουδαίος δημιουργός και ερμηνευτής, έχει το δικό του, μοναδικό τρόπο να μαγνητίζει το κοινό. 

Η Ορχήστρα των Κυκλάδων, ύστερα από τις επιτυχημένες εμφανίσεις της σε σημαντικούς συναυλιακούς χώρους της Ελλάδας όπως το Μέγαρο Μουσικής και το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, και τη συνεργασία με πολλούς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, συμπράττει αυτή τη φορά με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, για να ανακαλύψει τα μυστικά της μουσικής του αγαπημένου τραγουδοποιού.

«Ξημέρωσε το καλοκαίρι 
Κι ήρθε ο ήλιος να το δει και πύρωσε»

Ο Αλκίνοος μιλά με τους στίχους του. Μιλά με τις μουσικές του. Με 13 προσωπικούς δίσκους και δεκάδες συμμετοχές σε έργα άλλων καλλιτεχνών, αναπνέει τον αγέρα του Αιγαίου και μας ταξιδεύει. Μουσικές που μέσα τους συναντιούνται οι ήχοι της Ανατολής και οι αρμονίες του κόσμου. Ο Αλκίνοος με τη σεμνότητα του καλλιτέχνη που πειραματίζεται και ανοίγει νέους δρόμους. Με τη λιτότητα των ήχων του και τον έρωτα να διαπερνά το αύριο. Με τη μεστότητα των λόγων και των ονείρων. Με την ακεραιότητα ως φάρο προς τη δημιουργία. 

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Νίκος Κυπουργός
Μουσική Επιμέλεια: Λένα Χατζηγρηγορίου / Αλκίνοος Ιωαννίδης

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017
Χώρος Πολιτιστικών εκδηλώσεων Πολιτιστικού Συλλόγου Χρουσσών
Ώρα έναρξης 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 10 και 13€Σημεία προπώλησης
• ΟΠΤΙΚΑ "ΚΟΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ"
• kouchico cafe
• ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΡΑΓΚΟΣ
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons